Wesley Ponsen boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij zanger Wesley Ponsen boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Wesley Ponsen (geboren op 17-10-1987) heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen.Het begon allemaal met het liedje Chica Chica van Bouke, wat Wesley zelf thuis in de schuur had opgenomen. Hij wist niet wat hij ervan moest denken, dus ging hij goedkeuring zoeken.

Wesley Ponsen boeken

Met zijn bandje ging hij eerst naar moeder Ponsen (Gerda), die niet geloofde dat haar eigen zoon dit had gezongen. Vervolgens ging hij met het bandje naar het café van zijn oom en tante (Café Tanja).

Nederlandstalige zanger boeken

Daar liet hij het horen aan zijn oom Piet, die zelf ook al van jongs af aan in de muziek zit, en ook hij kon niet geloven dat Wesley dit had gezongen. Om zijn oom te overtuigen moest Wesley live het liedje gaan zingen. Zo is de zangcarrière van Wesley Ponsen begonnen.

Boekingen van Wesley Ponsen

Op 16 jarige leeftijd opent Wesley Ponsen in Ahoy voor duizenden mensen een groot apres ski feest als DJ. Dat Wesley muzikaal is was al snel te merken en in 2010 brengt hij zijn eerste single uit als zanger, deze single “Laat me niet alleen” is het begin van iets heel moois. Het gaat razend snel in 5 jaar tijd komen er verschillende singles uit en ook zijn debuut album “Laat mij maar gaan” is een feit. “Laat mij maar gaan” stond weken lang als single in de top 100 en behaalde zelfs de nr. 16 tussen vele grote namen. Wesley die dus een korte tijd artiest was geworden trad op met grote namen, zo zong hij een duet met Willeke Alberti en mocht hij samen met Wolter Kroes in een uitverkocht HMH optreden. Wesley is een ras artiest en muziek stroomt door zijn bloed.

Direct Wesley Ponsen boeken? Klik hier voor boekingen van Wesley Ponsen

Wesley Ponsen boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wesley Ponsen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-
€1.775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand