Wesley Ponsen boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Wesley Ponsen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wesley Ponsen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wesley Ponsen (geboren op 17-10-1987) heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen.Het begon allemaal met het liedje Chica Chica van Bouke, wat Wesley zelf thuis in de schuur had opgenomen. Hij wist niet wat hij ervan moest denken, dus ging hij goedkeuring zoeken.

Biografie Wesley Ponsen

Met zijn bandje ging hij eerst naar moeder Ponsen (Gerda), die niet geloofde dat haar eigen zoon dit had gezongen. Vervolgens ging hij met het bandje naar het café van zijn oom en tante (Café Tanja).

Nederlandstalige zanger boeken

Daar liet hij het horen aan zijn oom Piet, die zelf ook al van jongs af aan in de muziek zit, en ook hij kon niet geloven dat Wesley dit had gezongen. Om zijn oom te overtuigen moest Wesley live het liedje gaan zingen. Zo is de zangcarrière van Wesley Ponsen begonnen.

Boekingen van Wesley Ponsen

Op 16 jarige leeftijd opent Wesley Ponsen in Ahoy voor duizenden mensen een groot apres ski feest als DJ. Dat Wesley muzikaal is was al snel te merken en in 2010 brengt hij zijn eerste single uit als zanger, deze single “Laat me niet alleen” is het begin van iets heel moois. Het gaat razend snel in 5 jaar tijd komen er verschillende singles uit en ook zijn debuut album “Laat mij maar gaan” is een feit. “Laat mij maar gaan” stond weken lang als single in de top 100 en behaalde zelfs de nr. 16 tussen vele grote namen. Wesley die dus een korte tijd artiest was geworden trad op met grote namen, zo zong hij een duet met Willeke Alberti en mocht hij samen met Wolter Kroes in een uitverkocht HMH optreden. Wesley is een ras artiest en muziek stroomt door zijn bloed.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wesley Ponsen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wesley Ponsen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wesley Ponsen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wesley Ponsen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wesley Ponsen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wesley Ponsen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wesley Ponsen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wesley Ponsen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wesley Ponsen

Wesley Ponsen inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wesley Ponsen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.695,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand