Moeflons boeken

* Feestband * Duur: 4 x 40 minuten * Geluid: exclusief, betreft inprikgage * Bezetting: 4 personen * Genre: Feest * Inclusief licht/geluid tot 1000 personen: € 2.395,-

€1.795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Moeflons partyband is ontstaan rond 1975 en is, na wat wisselingen, de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband. Ze hebben een goede en gevestigde naam in het feest-, evenementen- en bruiloftscircuit.

Moeflons boeken

Door de jarenlange ervaring van de bandleden staan ze hun mannetje op evenement, feesttent, bruiloft, kroeg of waar dan ook. Mede dankzij een zeer breed repertoire: van Robbie Williams tot Jan Smit, smartlappen, feestkrakers en top40 nummers. Ze zijn van alle markten thuis. Zoals ze zelf zeggen “Niks is te gek, alles kan maar feest zal het worden”.

Boekingen van Moeflons

Ludieke acts, zoals onder andere ontvangst van de gasten bij binnenkomst (akoestisch) of een leuke act met de gasten tijdens de avond zelf, zorgen voor een optimale sfeer in de zaal. Uiteraard maakt de Moeflons partyband gebruik van een uitstekende licht- en geluidsinstallatie en wordt de kleding aan de avond zelf aangepast, zodat het totaal een verzorgd en professioneel geheel is.

Direct Moeflons huren? Klik hier voor boekingen van Moeflons

Video afspelen

Moeflons boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-