Bad Shoes boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Bad Shoes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bad Shoes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bad Shoes bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten die van elk optreden een onvergetelijk feest maken. De mannen laten in medley-vorm alle hits van toen en nu op je los.

Biografie Bad Shoes

Van de klassiekers van The Rollings Stones en Michael Jackson, Nederpop-hits van Marco Borsato, Blof en Nielson, naar de hits van Coldplay en Kensington om daarna uiteraard af te sluiten met de beukers van AC/DC en Queen. Niets is voor de mannen van Bad Shoes te gek!

Boekingen van Bad Shoes

Niet alleen de muziek brengt je in hogere sferen, maar de show die Bad Shoes weggeeft is er een om niet snel te vergeten.

Coverband boeken

Vol energie en overgave begeven de mannen zich op het podium om er samen met een publiek een spetterend optreden van de te maken met alles erop en eraan!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bad Shoes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bad Shoes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bad Shoes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bad Shoes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bad Shoes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bad Shoes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bad Shoes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bad Shoes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bad Shoes

Bad Shoes inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bad Shoes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€2495,-
Live bandshow (binnen/max. 100m2)3 x 45 minuteninclusief tot 250 personen5 personenAllround€2595,-
Live bandshow (binnen/max. 200m2)3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround€2795,-
Live bandshow (tentfeesten)3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen5 personenAllround€2995,-
Live bandshow (grote tent/pleinfeesten)3 x 45 minuteninclusief tot 1500 personen5 personenAllround€3395,-

Vergelijkbare artiesten

€2.350,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand