Danceblend boeken

€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Unieke House-classics band
 • Genre
  House Classics / Dance

Meet DanceBlend: de allereerste band in Nederland die de grootste hits uit de opkomst van het housetijdperk live on stage ten gehore brengt. In DanceBlend zijn twee opponenten verenigd: een live-performance van een band die staat als een huis, en de lekkerste, voor iedereen herkenbare houseclassiscs die de housescène ooit heeft voortgebracht. Een nieuwe formule dus, die het beste van twee werelden samenvoegt.

Danceblend boeken

Houseclassics zijn voor iedereen herkenbaar, nummers als ‘Pump up The Jam’ en ‘Show me Love’ . De muziek herleeft op dit moment een onnavolgbare revival, met spetterende Houseclassics Party’s die door het hele land georganiseerd worden. DanceBlend springt daarop in, op de meest spectaculaire en originele manier die denkbaar is. DanceBlend is niet te vergelijken met een deejay die vanuit zijn discobooth het publiek bedient. DanceBlend is een bruisende band. Zes muzikanten brengen een vernieuwend concept waarin de lekkerste house als een feest der herkenning live wordt gespeeld. De interactie met het publiek geeft de houseclassics een ongekende meerwaarde, en tilt de fantastische muziek naar een nóg hoger energielevel. Toch draait het bij DanceBlend niet om de muzikanten.

Boekingen van Danceblend

Voor ‘The Ultimate House Classics Dance Band’ staat in de eerste plaats de beleving van het optreden centraal. Muziek en publiek worden door DanceBlend op onnavolgbare wijze verenigd! DanceBlend blaast alleen de allerbekendste houseplaten tot leven. The Ultimate House Classics Dance Band richt zich niet alleen op housefeesten, grote events en festivals, maar verleidt ook op kleinschaliger evenementen haar publiek genadeloos naar de dansvloer. De act staat garant voor een fantastische dance experience die de toeschouwer meesleept naar de beginjaren van de housemuziek om deze te herbeleven als nooit tevoren!

Direct Danceblend huren? Klik hier voor boekingen van Danceblend

Danceblend boeken

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danceblend

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke House-classics band3 x 45 minutenexclusief6 personenHouse Classics / Dance€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.700,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand