Danceblend boeken

€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Unieke House-classics band
 • Genre
  House Classics / Dance

Wil jij Danceblend boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danceblend. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Meet DanceBlend. De allereerste band in Nederland die de grootste hits uit de opkomst van het housetijdperk live on stage ten gehore brengt. In DanceBlend zijn twee opponenten verenigd. Een live-performance van een band die staat als een huis. En de lekkerste, voor iedereen herkenbare houseclassiscs die de housescène ooit heeft voortgebracht. Een nieuwe formule dus, die het beste van twee werelden samenvoegt.

Biografie Danceblend

Houseclassics zijn voor iedereen herkenbaar. Denk aan nummers als ‘Pump up The Jam’ en ‘Show me Love’ . De muziek herleeft op dit moment een onnavolgbare revival. Met spetterende Houseclassics Party’s die door het hele land georganiseerd worden. DanceBlend springt daarop in, op de meest spectaculaire en originele manier die denkbaar is. De band is niet te vergelijken met een deejay die vanuit zijn discobooth het publiek bedient. DanceBlend is een bruisende band. Zes muzikanten brengen een vernieuwend concept waarin de lekkerste house als een feest der herkenning live wordt gespeeld. De interactie met het publiek geeft de houseclassics een ongekende meerwaarde. En tilt de fantastische muziek naar een nóg hoger energielevel. Toch draait het bij DanceBlend niet om de muzikanten.

Boekingen van Danceblend

Voor ‘The Ultimate House Classics Dance Band’ staat in de eerste plaats de beleving van het optreden centraal. Muziek en publiek worden door DanceBlend op onnavolgbare wijze verenigd! DanceBlend blaast alleen de allerbekendste houseplaten tot leven. The Ultimate House Classics Dance Band richt zich niet alleen op housefeesten, grote events en festivals. Maar verleidt ook op kleinschaliger evenementen haar publiek genadeloos naar de dansvloer. De act staat garant voor een fantastische dance experience. Die de toeschouwer meesleept naar de beginjaren van de housemuziek, om deze te herbeleven als nooit tevoren!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danceblend kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danceblend wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danceblend wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danceblend online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danceblend kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danceblend boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danceblend kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danceblend boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danceblend

Danceblend inhuren

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danceblend

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke House-classics band3 x 45 minutenexclusief6 personenHouse Classics / Dance€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.700,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand