Die Lustigen Moeflons boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.175,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2175,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow (besloten)
 • Genre
  Duits / Oktoberfest

Wil jij Die Lustigen Moeflons boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Die Lustigen Moeflons. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Die Lustigen Moeflons musikanten zijn al jarenlang een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten. Mar ook voor feesttenten, dorpsfeesten, festivals en de apres ski. Overal waar “die lustigen Moeflons Musikanten”verschijnen gaat het dak erf!!!

Biografie Die Lustigen Moeflons

De beste Schlagers, apres ski knallers en oktoberfest hits staan op het repertoire van Die lustigen Moeflons Musikanten en hun enthousiasme gecombineerd met veel interactie met het publiek zorgen iedere keer weer voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Boekingen van Die Lustigen Moeflons

Om echt een goed indruk te krijgen moet je het lustigen Moeflons gevoel een keer echt beleven, Die Lustigen Moeflons Musikanten zijn te boeken met een avondvullende show, ben je nieuwsgierig geworden?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Die Lustigen Moeflons kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Die Lustigen Moeflons wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Die Lustigen Moeflons wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Die Lustigen Moeflons online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Die Lustigen Moeflons kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Die Lustigen Moeflons boeken

Ben jij benieuwd hoe je Die Lustigen Moeflons kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Die Lustigen Moeflons boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Die Lustigen Moeflons

Die Lustigen Moeflons inhuren

€2.175,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Lustigen Moeflons

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (besloten)4 x 40 minuteninclusief tot 250 personen4 personenDuits / Oktoberfest€2175,-
Live bandshow (openbaar)4 x 40 minuteninclusief tot 250 personen4Duits /Oktoberfest€2595,-
Live bandshow (openbaar)4 x 40 minuteninclusief tot 1000 personen4 personenDuits / Oktoberfest€2845,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand