Amplifier boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Amplifier boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Amplifier. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Coverband Amplifier is een triple E coverband: Energiek, Enthousiast en Explosief! Dit rood-witte leger vuurt Mashups en Medley’s met een ongekend tempo op het publiek af. Deze podiumbeesten maken van elke avond een herinnering om nooit te vergeten. Feesten, meezingen en springen tot je erbij neervalt!

Biografie Amplifier

In de shows komen de hits van verschillende bekende artiesten en bands voorbij, variërend van Nederlandse meezingers, `80`s & `90`s tot aan de huidige Top 40 muziek.

Coverband boeken

Coverband Amplifier zet elke tent elk/ieder plein op z`n kop. Bekende hits worden in een hoog tempo op het publiek afgevuurd. Elke show uniek en een knalfeest! Ook voor bedrijfsfeesten: want hard werken moet worden beloond! Elk feest van Coverband Amplifier is een uitlaatklep. Zet je werk opzij en feest alsof morgen niet bestaat.

Boekingen van Amplifier

En uiteraard kan Amplifier privéfeesten aan, en helpen om jullie dag compleet te maken. Een knalfeest als mooie afsluiter van jullie speciale dag. Wij denken mee in de opbouw van de avond en spelen in overleg dat ene nummer die voor jullie de dag helemaal afmaakt! De mooiste dag van jullie leven met een roodwitte rand.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Amplifier kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Amplifier wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Amplifier wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Amplifier online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Amplifier kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Amplifier boeken

Ben jij benieuwd hoe je Amplifier kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Amplifier boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Amplifier

Amplifier inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Amplifier

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€2495,-
Live bandshow (besloten privé-feest)3 x 45 minuteninclusief tot 250 personen5 personenAllround€2395,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen + SFX5 personenAllround€2995,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1500 personen + SFX5 personenAllround€3395,-

Vergelijkbare artiesten

€2.595,-
€2.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand