Tiroler Teufel boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Volksmusik mit Power

Peer Heiligers is in de Tiroler muzikanten wereld geen onbekend persoon. Vanaf jongs af aan is hij met Tiroler muziek opgegroeid en heeft zijn muziekinstrument de Steirische Harmonika meester gemaakt. Zanger/Frontman en “het gezicht” van de Palemiger Spatzen heeft een scala aan cd’s uitgebracht’s en talloze prijzen in ontvangst mogen nemen waaronder “der Goldenen Musikant”, uitgereikt door de Oostenrijkse platenmaatschappij Tyrolis.

Tiroler Teufel boeken

Voor de bijzondere diensten in de Volksmusik en “de Sjeng” welke jaarlijks wordt toegekend aan bijzonder talent en beeldbepalende accordeonisten uit Limburg. Daarnaast is hij zeer actief als componist en tekstschrijver en heeft met zijn meer dan 25 jaar podium ervaring heel veel evenementen, feesten en partijen de • tent op z’n kop gezet!

Boekingen van Tiroler Teufel

Christian heeft ook al buiten de laatste bijna 5 jaar als zijnde drummer/zanger en draaiende motor achter de schermen van Tiroler Teufel ook vooraf in verschillende bands gezeten. Gestart als 15 jarige als toetsenist met zijn vader in het Duo Wesley Sound, waarbij hij een kleine 22 jaar mee geeft gespeeld. Tussentijds ook o.a. bij “Flegel” en gespeeld als toetsenist/bassist, waarbij hij ook deel uit maakte van de heropstart ” Palemiger Spatzen” in 2006. Helaas kon Christian het niet blijven combineren met zijn eigen muziekwinkel, en heeft toen plaats gemaakt voor andere muzikanten. Peer en Christian zijn dus geen onbekenden voor elkaar, en hebben hun muzikale kennis gebundeld en staan voor. Volksmusik pur, vom feinstenl!

Direct Tiroler Teufel huren? Klik hier voor boekingen van Tiroler Teufel

Tiroler Teufel boeken

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tiroler Teufel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenVolksmusik mit Power€1595,-
Live-act2 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenVolksmusik mit Power€1895,-
Live-act2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenVolksmusik mit Power€2150,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand