Tiroler Teufel boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Volksmusik mit Power

Wil jij Tiroler Teufel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tiroler Teufel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Peer Heiligers is in de Tiroler muzikanten wereld geen onbekend persoon. In tegenstelling tot wat zijn bekende naam doet vermoeden, begon Peer pas op 13 jarige leeftijd met wienerles. Al gauw bleek er een verborgen talent tot ontwikkeling te komen. De dagelijkse verplichting om minimaal een uur te oefenen is hem zeer zeker ten goede gekomen. Wienertreffens waren van huis uit verplicht en hoewel Peer hier niet zo van kon genieten als zijn ouders, heeft hij hier wel zijn basis en eerste ervaring opgedaan.

Palemiger Spatzen

Met de oprichting van de Palemiger Spatzen, heeft hij een aantal grote successen gehad. Allemaal ervaringen die bij gebleven zijn als leuk. Alles blijkt een mooie herinnering te zijn. Tijdens het tijdperk met de Palemiger Spatzen, kreeg Peer maar niet genoeg van muziek. Zo richtte hij ook “Alpen Power” en “die flegel” op en schreef hij samen met Guus Smeets een aantal liedjes voor andere artiesten, zoals o.a. Sjef Diederen en Angelina. Buiten deze genoemde bezigheden vond hij toch nog tijd en motivatie om ook deel te nemen aan het Duo Tiroler Teufel. Met gepaste trots en bescheidenheid vertelt hij hierover. Daarnaast leerde hij ook basgitaar spelen.

Biografie Tiroler Teufel

Christian van Os: Als jongetje van drie, haalde hij de kasten van zijn moeder leeg om pannen, deksels en potlepels te gebruiken om de basis te leggen voor zijn huidig drumwerk. Moederlief heeft heel wat pollepels moeten kopen in die tijd. Alles waar op te trommelen viel, werd gebruikt. Al gauw mocht Christian naar de drumles. Zoals het een goede les betaamd, werd er eerst geoefend op een broodplankje. Dit was natuurlijk niet stimulerend genoeg voor de jonge drummer, die liever gelijk aan het “ echte werk” begon. Vaak heeft hij daarom dan ook gekozen voor zijn vrijheid in plaats van consequent dagelijks te oefenen. Uiteindelijk stopte hij met drummen en deed hij een aantal jaar niks met muziek. Toen Christians zus een kamerorgel kreeg, waar zij zelf uiteindelijk niet zoveel interesse in bleek te hebben, heeft Christian daar regelmatig wat op getokkeld. Al gauw werd duidelijk dat hij daar ook wel talent voor had. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een muzikale samenwerking van 22 jaar met zijn eigen vader onder de naam “ Duo Wesley Sound”,waarbij hij keyboard /synthesizer bespeelde. Ondertussen ontdekte hij dat hij ook een bijzondere interesse had in de “steirische harmonika”. Zijn voorkeur ging duidelijk uit naar instrumenten die niet elektronisch gestuurd zijn. Hij leerde wiener spelen en ging weer drummen.

Boekingen van Tiroler Teufel

Peer had met “Die Flegel” een band met een verrassende sound die insloeg bij jong en oud. Christian op zijn beurt, richtte “Tiroler Teufel” op, die bestond uit diverse bandleden waaronder ook Wolter Scheffers des tijds de accordeonist bekend van “Pinchitos Caliente”. Tiroler Teufel ging na diverse formaties en talloze repetities na het eerste optreden weer uit elkaar. Peer zocht toen voor die Flegel een toetsenist ter vervanging. Zo ontstond de eerste prettige samenwerking tussen Peer en Christian. Deze “vervanging” duurde ruim twee jaar. Voor beiden een geweldige tijd waarnaar ze nog steeds met een lach terugkijken. Uiteindelijk ging om onvoorziene omstandigheden “ die flegel” uit elkaar. Aan dat tijdperk kwam een einde, maar waar er een deur sluit, opent zich een andere. Peer ging verder zijn eigen weg met de Palemiger Spatzen en Christian ging met jeugdvriend Roy Stekhuizen als duo verder. Na overleg met vroegere bandleden is de naam Tiroler Teufel herboren. Deze twee-man formatie bleek een hit! Na 4,5 jaar “on the road” kwam echter een eind aan de zeer succesvolle formule van Tiroler Teufel in de vorm van Christian met Roy.

Hernieuwde samenwerking

Peer had op dat moment even een vervanger nodig voor een bandlid van de Palemiger Spatzen. Hij kwam met Christian hierover aan de praat en door een samenloop van omstandigheden, liep alles iets anders dan gedacht. Aangezien ze beiden in hetzelfde dorp wonen en er muzikaal maar zeer zeker ook privé een leuke klik bestaat, is het idee ontstaan om met zijn tweeën de koppen bij elkaar te steken en de vroegere prettige samenwerking te hervatten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tiroler Teufel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tiroler Teufel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tiroler Teufel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tiroler Teufel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tiroler Teufel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tiroler Teufel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tiroler Teufel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tiroler Teufel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tiroler Teufel

Tiroler Teufel inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tiroler Teufel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenVolksmusik mit Power€1595,-
Live-act2 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenVolksmusik mit Power€1895,-
Live-act2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenVolksmusik mit Power€2150,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.495,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand