3Js boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€6.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Nederpop

Wil jij 3Js boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van 3Js. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In februari 2007 kwam de eerst single uit van Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte als de 3JS. Dit, na een aanlooptijd van nog eens tien jaar die voor de heren van levensbelang was geweest. Door het spelen in vele verschillende (Engelstalige) bands leerden ze muziek te maken in zoveel mogelijk stijlen. Deze kennis en ervaring kwamen uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound. Die vervolgens uitwaaierde naar vele andere stijlen. Met als belangrijke gemene delers de Nederlandse taal en de stem van zanger Jan Dulles.

Biografie 3Js

Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als DWDD hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien. En ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen. In 2008 zetten ze hun eerste voorzichtige stappen op de planken van de Nederlandse theaterwereld. Dit bleek ideaal grondgebied voor de Nederlandstalige teksten die ze zo wat meer uitleg konden geven waardoor de diepere lagen duidelijker werden. Sindsdien bedachten ze ieder jaar een nieuwe theatershow waarmee ze het hele land vele malen in de rondte tourden. Zo bouwden ze een zeer trouwe fanbase op die nog altijd gestaag groeit.

Verandering in bezetting

In 2012 verliet gitarist/componist Jaap de Witte de band vanwege een spieraandoening in zijn hand waardoor het gitaarspelen hem onmogelijk werd gemaakt. Zijn zoon Jan de Witte nam het stokje over met verve. Jan de Witte is na de afgelopen vijf jaar niet meer weg te denken en heeft zich naast zijn rol als gitarist ook als mede-componist ruimschoots bewezen.

Boekingen van 3Js

In 2016 kropen de 3JS tijdens Vrienden van Amstel Live in de huid van de band U2. Dit werd zo enthousiast ontvangen door het publiek dat ze vervolgens besloten een theatershow te maken rond het U2-album ‘The Joshua Tree’ dat in 2017 zijn 30-jarig jubileum zou vieren. De tour werd, tot hun eigen verbazing, de grootste en meest bezochte tour die ze ooit deden. Veertig uitverkochte shows in de grootste theaters van Nederland. Tevens werd hiermee een compleet nieuw publiek aangeboord dat niet eerder had geweten van de veelzijdigheid van het Volendamse trio. Veel van deze ‘nieuwe’ fans waren aanwezig bij het 10-jarig jubileum van de 3JS dat in het najaar van 2017 groots gevierd werd met een paar grote shows en een nieuw studio-album onder de vlag van Warner Music.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig 3Js kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je 3Js wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van 3Js wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij 3Js online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van 3Js kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

3Js boeken

Ben jij benieuwd hoe je 3Js kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct 3Js boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van 3Js

3Js inhuren

€6.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 3Js

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen3 personenNederlandstalig / Nederpop€6995,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenNederlandstalig / Nederpop€9500,-

Vergelijkbare artiesten

€5.975,-
€6.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand