Cooldown Cafe boeken

Bekend van o.a. “Hey, Baby” en “Met Z’n Allen”
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Apres-Ski

Wil jij Cooldown Cafe boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cooldown Cafe. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Cooldown Café is een echte feestband. Ze zijn bekend van hitjes als ‘Met z’n alle’ samen met Henny Huisman, ‘The lion sleeps tonight’ met Gerard Joling en natuurlijk hun eerste hit ‘Hey Baby‘.

Biografie Cooldown Cafe

Cooldown heeft een spetterende show van 30 min en waar ze ook staan het is gegarandeerd feest! Er zijn vele tours gemaakt in Australie, langs de Spaanse costa`s, Curacao en in Oostenrijk zijn ze kind aan huis. Zo werkt de Cooldown ook graag samen met andere artiesten.

Feestact boeken

Samen met Henny Huisman werd het de vrolijke plaat: `Met z`n allen, Met Gerard Joling, `The lion sleeps tonight` die een top-40 notering behaalde.

Boekingen van Cooldown Cafe

Voor `Zomer` werd Piet Paulisma ingeschakeld. De act bestaat uit Danny, Frank en Angela.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cooldown Cafe kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cooldown Cafe wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cooldown Cafe wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cooldown Cafe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cooldown Cafe kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cooldown Cafe boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cooldown Cafe kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cooldown Cafe boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cooldown Cafe

Cooldown Cafe inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cooldown Cafe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen4 personenFeest / Apres-Ski€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-
€2.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand