Marlane boeken

Bekend van o.a. “Popstars” en “Bloed, Zweet en Tranen”
€595,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Marlane (Dirksen) is geboren in juni 1995 in het Betuwse dorpje Ochten. Al snel werd duidelijk dat er een groot muziektalent in de kleine Marlane stak, ze danste en zong er vrolijk op los. Op haar 6e verjaardag kreeg Marlane een karaoke-set en was het voorgoed gedaan met de stilte in huize Dirksen. Entertainen zit Marlane in het bloed en daardoor is ze al snelte vinden op tal van Nederlandse podia. . Marlane is een allround entertainer met een wervelende live act waarbij interactie met het publiek een belangrijke plaats inneemt.

Marlane boeken

Ook radio en TV hebben de jonge zangeres al snel in het vizier, zo verschijnt ze in verschillende TV programma’s als SBS6 ‘Popstars’, en ‘Bloed Zweet en Tranen’, en speelt ze een rol in het RTL4 programma ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ met Alice Maywood. Mede door dit soort programma’s doet Marlane veel camera ervaring op. Marlane beschikt over een zeer uitgebreid repertoire Nationale en Internationale songs die stuk voor stuk prima inzetbaar zijn voor allerlei feesten en partijen. De Nederlandstalige (feest)muziek neemt echter de belangrijkste plaats in. Hierbij hoort ook haar eigen repertoire. Met 14 uitgebrachte single durven we gerust te spreken dat Marlane een blijvertje is in muziekland.

Boekingen van Marlane

Marlane is een “niet 13 in een dozijn zangeres” met een zeer breed repertoire. De zangeres heeft een flinke dosis podiumervaring waarmee ze elk publiek inpakt. Tijdens haar optredens weet Marlane het publiek te boeien, overtuigen, en vermaken. De zangeres is inzetbaar tijdens een intiem diner, dinershows, zakelijke events, borrel bijeenkomsten, openingen, uitvaarten, bruiloftsceremonies, bruiloftsfeesten, cafe’s, of grote tent- en pleinfeesten waar het dak eraf moet. Ze is in staat om haar muziek met passie en overtuiging neer te zetten en creëert hierbij altijd de juiste sfeer. Marlane is een spontane zangeres met een frisse uitstraling en een ruime ervaring op zang en entertainment gebied. Een energieke verschijning die altijd 100% live zingt.

Direct Marlane huren? Klik hier voor boekingen van Marlane

Video afspelen

Marlane boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Marlane

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€895,-
€1.250,-