Danique boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Danique (1998) is een Nederlandstalige zangeres uit Tiel. Danique maakte al vroeg in haar leven kennis met de Nederlandstalige muziek. Als klein meisje luisterde ze graag naar de verhalen van haar vader. De vader van Danique is geluidsman en had dus veel te vertellen over Nederlandstalige muziek en kon ook veel laten zien van Zangers/Zangeressen. Danique was hier altijd al erg van onder de indruk en ze ging met haar vader mee om het allemaal live mee te maken.

Danique boeken

In 2011 kwam de tweede single van Danique uit genaamd: ‘Het leven is een wonder’, te vinden op YouTube. Door de opnames van deze singles werd Danique vaker geboekt voor optredens. In 2012 kwam haar derde single uit: ´Als ik je vang´.

Boekingen van Danique

Die tijd om de showbizz ladder te gaan betreden is nu, acht jaar later, aangebroken. In de studio van StageNL Records heeft Danique haar debuutsingle opgenomen. “Zeven jaren” de hit van Bonnie St Claire heeft Danique in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Dat de lancering van de cover van Bonnie St Claire's hit “Zeven Jaren” zoveel positieve reacties op zou leveren had Zangeres Danique niet verwacht. Danique is landelijk bekend geworden met de o.a. de liedjes : Zeven Jaren, Ga met me mee, C est la vie, Drink jij een glaasje met mij, Amore, Hou me nog één keertje vast en Vlieg nooit te hoog!!

Direct Danique huren? Klik hier voor boekingen van Danique

Danique boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danique

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minuteninclusief tot 150 personen1 persoonNederlandstalig€695,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€825,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand