Danique boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Danique boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danique. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Danique (1998) is een Nederlandstalige zangeres uit Tiel. Danique maakte al vroeg in haar leven kennis met de Nederlandstalige muziek. Als klein meisje luisterde ze graag naar de verhalen van haar vader. De vader van Danique is geluidsman en had dus veel te vertellen over Nederlandstalige muziek en kon ook veel laten zien van Zangers/Zangeressen. Danique was hier altijd al erg van onder de indruk en ze ging met haar vader mee om het allemaal live mee te maken.

Biografie Danique

In 2011 kwam de tweede single van Danique uit genaamd: ‘Het leven is een wonder’, te vinden op YouTube. Door de opnames van deze singles werd Danique vaker geboekt voor optredens. In 2012 kwam haar derde single uit: ´Als ik je vang´.

Boekingen van Danique

Die tijd om de showbizz ladder te gaan betreden is nu, acht jaar later, aangebroken. In de studio van StageNL Records heeft Danique haar debuutsingle opgenomen. “Zeven jaren” de hit van Bonnie St Claire heeft Danique in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Dat de lancering van de cover van Bonnie St Claire’s hit “Zeven Jaren” zoveel positieve reacties op zou leveren had Zangeres Danique niet verwacht. Danique is landelijk bekend geworden met de o.a. de liedjes : Zeven Jaren, Ga met me mee, C est la vie, Drink jij een glaasje met mij, Amore, Hou me nog één keertje vast en Vlieg nooit te hoog!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danique kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danique wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danique wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danique online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danique kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danique boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danique kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danique boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danique

Danique inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danique

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 150 personen1 persoonNederlandstalig€695,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand