Elz Bakker boeken

Nieuwe gage per 01-01-2021: € 650,-
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Elz Bakker is een veelbelovend artiest van dit moment. Deze vocale duizendpoot, waar we de komende jaren zonder twijfel nog veel van zullen gaan horen, weet met haar mooie uitstraling, prachtige stemgeluid en natuurlijke charme haar publiek steevast te boeien. Hoewel Elz bij het grote publiek nog relatief onbekend is, heeft zij reeds een indrukwekkend muzikaal verleden.

Elz Bakker boeken

Het zingen is Elz letterlijk met de paplepel ingegoten, en juist die diepgewortelde liefde voor het vak maakt haar performance ijzersterk. Elz Bakker werd op 26 december 1971 in de Achterhoekse plaats Doetinchem geboren. Al op achtjarige leeftijd maakte zij haar eerste single “Pappie, kom je naar huis”; op haar negende “Muziek hoort bij mij”; en op elfjarige leeftijd rolde de derde single “Manuel” van de persen.

Elz Bakker huren

Toen zij dertien jaar was kwam haar vierde, door M&M geproduceerde single op het Vincent Label uit: “De wereld zou veel mooier zijn”. Een jong en ambitieus talent dus, in een vruchtbare tijd waarin piratenzenders nog actief waren. Op haar vijftiende verandere Elz even haar identiteit en bracht M&M een countrycassette uit onder de naam Suzy. De eerste succesvolle optredens in het land waren hiermee een feit. Twee jaar later was Elz oud genoeg voor een professionele opleiding. Op de Academie voor lichte muziek (AVLM) te Hilversum werd haar talend onder de hoed van Stichting Conamus en begeleiding van Margriet Eshuis verder verfijnt.

Boekingen van Elz Bakker

Ook in de Soundmix-circuit bleef de inmiddels achtienjarige Elz niet onopgemerkt. Zowel in België asl in eigen land maakte ze als Linda Rondstadt furore, waarbij ze het bij Hennie Huisman tot de halve finale schopte met het nummer “Blue Bayou”. In de jaren die volgde ontwikkelde ze zich tot een verdienstelijk vocalist en trad op in de achtergrondkoren van onder meer Koos Alberts bij televisieprogramma's als Hit Bingo, de 5 uur show, Avro's Service Salon en Nederland Muziekland. Daarnaast deed ze veel ervaring op in verschillende grote en kleine orkesten. Op 27-jarige leeftijd volgde opnieuw een single: “Lang geleden” was een bescheiden succes.

Elz Bakker inhuren

Na de hitsingles “Je hebt wel duizend maal gelogen”, Zoveel mooie woorden” en “Je kan niet eens fatsoenlijk liegen” is er nu een te gekke nieuwe single die als een speer de hitlijsten ingaat. Met een geheel nieuw team om haar heen ziet de toekomst er voor Elz Bakker veelbelovend uit.

Direct Elz Bakker boeken? Klik hier voor boekingen van Elz Bakker

Elz Bakker boeken

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Elz Bakker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€650,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand