Elz Bakker boeken

Nieuwe gage per 01-01-2021: € 650,-
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Elz Bakker boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Elz Bakker. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Elz Bakker is een veelbelovend artiest van dit moment. Deze vocale duizendpoot, waar we de komende jaren zonder twijfel nog veel van zullen gaan horen, weet met haar mooie uitstraling, prachtige stemgeluid en natuurlijke charme haar publiek steevast te boeien. Hoewel Elz bij het grote publiek nog relatief onbekend is, heeft zij reeds een indrukwekkend muzikaal verleden.

Biografie Elz Bakker

Het zingen is Elz letterlijk met de paplepel ingegoten, en juist die diepgewortelde liefde voor het vak maakt haar performance ijzersterk. Elz Bakker werd op 26 december 1971 in de Achterhoekse plaats Doetinchem geboren. Al op achtjarige leeftijd maakte zij haar eerste single “Pappie, kom je naar huis”; op haar negende “Muziek hoort bij mij”; en op elfjarige leeftijd rolde de derde single “Manuel” van de persen.

Elz Bakker inhuren

Toen zij dertien jaar was kwam haar vierde, door M&M geproduceerde single op het Vincent Label uit: “De wereld zou veel mooier zijn”. Een jong en ambitieus talent dus, in een vruchtbare tijd waarin piratenzenders nog actief waren. Op haar vijftiende verandere Elz even haar identiteit en bracht M&M een countrycassette uit onder de naam Suzy. De eerste succesvolle optredens in het land waren hiermee een feit. Twee jaar later was Elz oud genoeg voor een professionele opleiding. Op de Academie voor lichte muziek (AVLM) te Hilversum werd haar talend onder de hoed van Stichting Conamus en begeleiding van Margriet Eshuis verder verfijnt.

Boekingen van Elz Bakker

Ook in de Soundmix-circuit bleef de inmiddels achtienjarige Elz niet onopgemerkt. Zowel in België asl in eigen land maakte ze als Linda Rondstadt furore, waarbij ze het bij Hennie Huisman tot de halve finale schopte met het nummer “Blue Bayou”. In de jaren die volgde ontwikkelde ze zich tot een verdienstelijk vocalist en trad op in de achtergrondkoren van onder meer Koos Alberts bij televisieprogramma’s als Hit Bingo, de 5 uur show, Avro’s Service Salon en Nederland Muziekland. Daarnaast deed ze veel ervaring op in verschillende grote en kleine orkesten. Op 27-jarige leeftijd volgde opnieuw een single: “Lang geleden” was een bescheiden succes.

Elz Bakker inhuren

Na de hitsingles “Je hebt wel duizend maal gelogen“, Zoveel mooie woorden” en “Je kan niet eens fatsoenlijk liegen” is er nu een te gekke nieuwe single die als een speer de hitlijsten ingaat. Met een geheel nieuw team om haar heen ziet de toekomst er voor Elz Bakker veelbelovend uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Elz Bakker kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Elz Bakker wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Elz Bakker wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Elz Bakker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Elz Bakker kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Elz Bakker boeken

Ben jij benieuwd hoe je Elz Bakker kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Elz Bakker boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Elz Bakker

Elz Bakker inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Elz Bakker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€650,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand