Marco De Hollander boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Feest / Nederlandstalig * Gage is voor prive-feesten / Openbaar: € 695,-

€595,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Op 4 februari 1982 werd Marco geboren in Ter Aar. Als kleine jongen zat hij al achter de microfoon bij zijn vaders piraten radiostation 'Disco Henkie'. Maar kleine jongens worden groot. Tot op 19 jarige leeftijd zijn eerste single 'Hart van L. O.T.' uitkwam en 'Bedankt zeg ik met rozen'. Als verrassing op het 12,5 jarig jubileumfeest van Radio L.O.T. (tegenwoordig RTV Hollands Midden) waar hij zelf dj is. Als vervolg daarop kwam de CD 'Muziek is mijn leven' uit.

Marco De Hollander boeken

Langzaam begon Marco het steeds leuker te vinden. Er kwam er het album 'Leve de Liefde' uit met daarop de mooie nummers 'Kindervragen' en 'Eeuwige Liefde' een duet met De Vrijbuiters. De CD wordt Marco uitgereikt door De Alpenzusjes Carla en Karin. Marco helpt begin 2009 de nieuwe omroep RTV Oranje. Binnen 24 uur maakt Marco een single en clip voor de omroep die het Nederlandse lied wil promoten. Marco toert vervolgens door het gehele land om dit nummer en de omroep onder de aandacht te brengen.

Boekingen van Marco De Hollander

In de zomer van 2012 staat Marco op vele grote evenementen. De Sneekweek, Radio NL Zomertoer, TV Oranje Spektakel, NIjmeegse Vierdaagse enzo. Ook reist Marco regelmatig naar Turkije 'Orange County' om daar op te treden voor de vakantiegangers. Een groot succes.

Direct Marco de Hollander huren? Klik hier voor boekingen van Marco de Hollander

Video afspelen

Marco De Hollander boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€995,-
€895,-