Rudy De Wit boeken

Bekend van o.a. “Sweet Love”
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Rudy de Wit boeken op jouw privé/personeelsfeest of event? Voor Rudy de Wit was de muziek al altijd een hele belangrijke schakel in zijn leven. Bij het bezoeken van een feest of evenement met de familie was hij al gauw bij de band te vinden. Zijn moeder schrok er niet van als hij eventueel uit het oog verloren was. En ze kon er blind van uit gaan dat hij zittend op de grond voor een stapel speakers van een band of voor een dansorgel terug te vinden was. Van huis uit was muziek altijd een belangrijke factor. Omdat zijn vader altijd wel op een orgel of accordeon en zelfs mondharmonica speelde. Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij dit al op jonge leeftijd overnam. Al snel speelde hij beter dan zijn vader. Zonder noten te kunnen lezen maar puur op gehoor bracht hij allerlei liedjes ten gehore.

Rudy De Wit boeken

Naar al enige successen te hebben geboekt als zeven jarig jongetje op een trommel, meespelend bij allerlei dweilorkesten tijdens de carnaval, begon het zang werk op een wat latere leeftijd in combinatie met gitaar. Dit was hoofdzakelijk indo/rock en country muziek.

Bekende covers van Jaren 70 hits

Toen kwam hij in contact met Harald Queens van HQ Studio in Tilburg en tekstschrijver Dennis Musters in combinatie met Rudy zijn eigen visie op het maken van covers van bekende grote hits uit de ’70 jaren. Dit bleek zijn doorbraak en succes te zijn. Vandaag de dag vind je Rudy de Wit op allerlei evenementen, van een kleine kroeg tot op een groot podium, en met nummers als “Sweet Love”, “Alleen jij “(deze twee nummers door hem zelf geschreven) ,”Enkel een lach van jou”, “Kom bij mij”, “Ga met me mee” en “Genieten” bouwt hij met zekerheid een feestje !

Gloednieuw album

Het gaat dan ook goed met Rudy de Wit. Eerder scoorde hij grote hits met liedjes als ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’ en bracht al een succesvol album uit. Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een gloednieuw album van Rudy de Wit.

Boekingen van Rudy De Wit

Na het succes van de single ‘Onder De Volle Maan’ keert Rudy de Wit terug met de ijzersterke opvolger ‘Alles Is Anders’. ‘Alles Is Anders’ is een remake van een hit van Ben Cramer uit 1980, welke door Rudy i.s.m. producer Kees Tel in een nieuw jasje is gestoken. Hiermee heeft Rudy weer een herkenbare single in handen met hitpotentie.De single wordt uiteraard ondersteund door een videoclip die op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is en de single is uiteraard beschikbaar de bekende download- en streamings-portals.

Direct Rudy de Wit boeken? Klik hier voor boekingen van Rudy de Wit

Rudy De Wit boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rudy De Wit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonNederlandstalig€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-