De Alpenzusjes boeken

Geweldige party-act voor ieder feest!
€2.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Apres-Ski / Feest

Wil jij De Alpenzusjes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Alpenzusjes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dé party act voor uw Après-ski feest!De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied”. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

Biografie De Alpenzusjes

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug!

Ook in zomer feest in de tent

De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Dat bewijzen ze al met hun zomerse single Wil Jij De Mijne Zijn. De Gebroeders Ko zijn verantwoordelijk voor dit leuke liedje.

Boekingen van De Alpenzusjes

Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.Begin dit jaar is hun tweede album Proost uitgekomen. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Alpenzusjes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Alpenzusjes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Alpenzusjes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Alpenzusjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Alpenzusjes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Alpenzusjes boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Alpenzusjes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Alpenzusjes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Alpenzusjes

De Alpenzusjes inhuren

€2.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Alpenzusjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage2 personenApres-Ski / Feest€2295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand