De Alpenzusjes boeken

Geweldige party-act voor ieder feest!
€2.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Apres-Ski / Feest

De Alpenzusjes boeken voor jouw party of event? Dé party act voor uw Après-ski feest!De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied”. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

De Alpenzusjes boeken

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug!

Ook in zomer feest in de tent

De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Dat bewijzen ze al met hun zomerse single Wil Jij De Mijne Zijn. De Gebroeders Ko zijn verantwoordelijk voor dit leuke liedje.

Boekingen van De Alpenzusjes

Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.Begin dit jaar is hun tweede album Proost uitgekomen. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Direct De Alpenzusjes boeken? Klik hier voor boekingen van De Alpenzusjes

De Alpenzusjes boeken

€2.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Alpenzusjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage2 personenApres-Ski / Feest€2295,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand