Kevin Smit boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL/Feest

Wil jij Kevin Smit boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kevin Smit. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat goed is, komt snel. Dat geldt zeker voor Kevin Smit. De zanger uit Hoogeveen was nog maar 16 jaar toen hij in 2008 uitkwam met zijn debuutsingle “Morgen wordt alles anders“. Het nummer was geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Kevin tekende een platencontract bij CNR Entertainment, waar zijn eerste album (Morgen wordt anders) verscheen.

Biografie Kevin Smit

Het zingen zit Kevin in het bloed en op het podium is hij in zijn element. Met zijn sympathieke uitstraling en soepele zangstem maakt hij van elk optreden een groot feest. Dat bleek al tijdens zijn allereerste optredens in zijn woonplaats Hoogeveen, waar hij als onervaren tiener tijdens de jaarlijkse Pulledagen voor het eerst het podium betrad. “Ik merkte direct hoe leuk ik optreden vind en dat gevoel is alleen maar sterker geworden. Muziek is emotie, die je kunt overbrengen op andere mensen. Dat directe contact met het publiek tijdens optredens is ontzettend mooi.” Inmiddels is Kevin uitgegroeid tot een volwaardige artiest, die onder andere te gast was bij het TROS Muziekfeest op het Plein. Ook gaf Kevin in het uitverkochte Hoogeveense Theater de Tamboer, een avondvullend theaterconcert.

Boekingen van Kevin Smit

Kevin bracht de afgelopen jaren een aantal geweldige singles uit:: Dit is jouw dag”, “Dit is de avond” en eind 2014 kwam hij met het succesvolle ”Vrij zijn als een vogel”. Kevin is een rasartiest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kevin Smit kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kevin Smit wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kevin Smit wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kevin Smit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kevin Smit kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kevin Smit boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kevin Smit kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kevin Smit boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kevin Smit

Kevin Smit inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kevin Smit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL/Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand