Kevin Smit boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL/Feest

Wat goed is, komt snel. Dat geldt zeker voor Kevin Smit. De zanger uit Hoogeveen was nog maar 16 jaar toen hij in 2008 uitkwam met zijn debuutsingle “Morgen wordt alles anders“. Het nummer was geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Kevin tekende een platencontract bij CNR Entertainment, waar zijn eerste album (Morgen wordt anders) verscheen.

Kevin Smit boeken

Het zingen zit Kevin in het bloed en op het podium is hij in zijn element. Met zijn sympathieke uitstraling en soepele zangstem maakt hij van elk optreden een groot feest. Dat bleek al tijdens zijn allereerste optredens in zijn woonplaats Hoogeveen, waar hij als onervaren tiener tijdens de jaarlijkse Pulledagen voor het eerst het podium betrad. “Ik merkte direct hoe leuk ik optreden vind en dat gevoel is alleen maar sterker geworden. Muziek is emotie, die je kunt overbrengen op andere mensen. Dat directe contact met het publiek tijdens optredens is ontzettend mooi.” Inmiddels is Kevin uitgegroeid tot een volwaardige artiest, die onder andere te gast was bij het TROS Muziekfeest op het Plein. Ook gaf Kevin in het uitverkochte Hoogeveense Theater de Tamboer, een avondvullend theaterconcert.

Boekingen van Kevin Smit

Kevin bracht de afgelopen jaren een aantal geweldige singles uit:: Dit is jouw dag”, “Dit is de avond” en eind 2014 kwam hij met het succesvolle ”Vrij zijn als een vogel”. Kevin is een rasartiest!

Direct Kevin Smit huren? Klik hier voor boekingen van Kevin Smit

Kevin Smit boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kevin Smit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL/Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand