Duo Knotsgek boeken

Ook te boeken als “Die Verruckte Halbe Stunde”
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij Duo Knotsgek boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Duo Knotsgek. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Duo Knotsgek is een feest duo. Fabian Somers en Gerbrand Cools met een eigen repertoire vol met een flinke dosis sfeer en gezelligheid. Beiden hadden al de nodige ervaring als solo artiesten en gingen in 2010 samenwerken en dit werd een groot succes!

Biografie Duo Knotsgek

Door de samenwerking besloten ze hun duo“Knotsgek” te noemen. In 2012 verschenen single “Sluit Maar Bij Ons Aan” werd dan ook een bescheiden hitje gescoord.

Feestartiesten boeken

Ze kregen steeds meer boekingen en optredens… ze werden nog net niet Knotsgek! Knotsgek is al vaak gevraagd op diverse podia, cafés, feesttenten, oktoberfeesten en après-ski party’s. Genoeg redenen om bij burolivemuziek.nl te boeken!

Boekingen van Duo Knotsgek

Krakers als “ik heb unne smiley in de sneuw gepist vur jou” bracht duo Knotsgek bij de Drie uurkes vurraf! Al met al kunnen we met gerust hart stellen dat de naam Duo Knotsgek definitief gevestigd is in het party circuit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Duo Knotsgek kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Duo Knotsgek wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Duo Knotsgek wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Duo Knotsgek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Duo Knotsgek kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Duo Knotsgek boeken

Ben jij benieuwd hoe je Duo Knotsgek kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Duo Knotsgek boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Duo Knotsgek

Duo Knotsgek inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo Knotsgek

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset2 personenFeest / Carnaval€695,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand