Lekke Band boeken

* Feestband * Duur: 2 x 60 minuten * Geluid: exclusief, betreft inprikgage * Bezetting: 4 personen * Genre: Feest * Diverse boekingsmogelijkheden (zie onder)

€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Nadat in oktober 1998 de allereerste 'pomppartij' plaatsvindt op een examenfeest, leert het daverend enthousiasme van het publiek dat de heren op de goede weg zitten. En dit is pas het begin! Verschillende hoogtepunten worden gedurende de daarop volgende periode beleefd.

Lekke Band boeken

Overal waar de mannen komen, spelen ze dusdanig meedogenloos, dat het publiek in een warme roes van rockgeweld achterblijft. Wat volgt, zijn nieuwe optredens die elkaar in een hoog tempo opvolgen en de eeuwig schreeuwende fans voor de voordeur. Een show van de Lekke Band is een aaneenschakeling van totale onzin, verkleedpartijen, foute poedelpruiken en zwetende nepsnorren, maar vooral van heel vette rockcovers, die op zo'n overdonderende manier worden gebracht, dat het publiek niets anders kan doen dan meebrullen.

Boekingen van Lekke Band

Van de Spice Girls tot AC/DC en van Black Sabbath tot ABBA; de mannen zijn pas tevreden als alles en iedereen verandert in één grote schreeuwende pompende massa. Van reuze-festival tot mini-kroeg, overal laten ze het achterste van hun tong zien. Sterker nog: Als ze op stoom zijn gekomen, laten ze álles zien….en horen !!!

Direct Lekke Band boeken? Klik hier voor boekingen van Lekke Band

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN

* 1 x 90 of 2 x 60 minuten Lichtshow en geluid tot 1000 personen: € 2.695,-* 1 x 90 of 2 x 60 minuten Frontlicht en geluid set tot 400 personen: € 2.295,-* 1 x 90 of 2 x 60 minuten Inprikgage: € 1.995,-

Video afspelen

Lekke Band boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€2.995,-
€1.195,-