Tilt boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2350,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (bruiloft/privé feest)
 • Genre
  Allround

Wil jij coverband Tilt boeken voor jouw party of event? Voor slechts een selectief aantal musici is het weggelegd te mogen zeggen dat hun band al langer dan 30 jaar bestaat. En dat ze nog steeds, elke dag weer, progressie willen boeken. Dat fenomeen is weggelegd voor vijf mannen die eind jaren 70 besloten de formatie TILT op te richten. Een jongensdroom die inmiddels al sinds jaar en dag aan de top meedraait in de muziekwereld. TILT is een begrip, mannen die het verschil maken.

Band Tilt boeken

Al vanaf het prille begin zag oprichter en entertainer-zanger Frenk de Wert al in dat alleen muziek spelen niet genoeg was. Een uitgekiende lichtshow en alleen het beste geluid, stijl en klasse; dát moest de band TILT landelijk op de kaart zetten. De sympathieke uitstraling van Tilt bleef niet geheel onopgemerkt. En veel mensen uit de horecawereld doen al vanaf het eerste uur graag zaken met Tilt.

Coverband boeken

Het succes van Tilt laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan, ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé. Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit. Of het nu een miniconcert met George Baker is, een stijlvol bedrijfsfeest waarbij de bezetting kan worden uitgebreid met een 3 persoons blazerssectie, of een mega grote feesttent van Hollandse hits voorzien, alles is mogelijk!

Boekingen van Tilt

En zo is het voormalige schoolbandje uitgegroeid van schoolaula tot Ahoy en van een optreden tot concert en dit allemaal door één passie: Muziek! Expertise op elk gebied en knallen van de eerste tot de laatste noot. TILT; een begrip.

Direct coverband Tilt boeken? Klik hier voor boekingen van Tilt

Tilt boeken

€2.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tilt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (bruiloft/privé feest)4 x 40 minuteninclusief tot 350 personen6 personenAllround€2350,-
Live bandshow (zo t/m vrij)4 x 40 minuteninclusief tot 750 personen6 personenAllround€2995,-
Live bandshow (zaterdag/feestdag)4 x 40 minuteninclusief tot 750 personen6 personenAllround€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand