Jazzalike boeken

4 blazers en strakke ritme sectie!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Jazzalike boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jazzalike. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jazzalike is een feestband bestaande uit acht jonge honden uit het oosten van het land. Met maar één doel: de zaal helemaal plat spelen!

Biografie Jazzalike

De band speelt zo’n 60 shows per jaar op studentenfeesten, festivals, en pleinfeesten. Eerder stond Jazzalike al op de Zwarte Cross, tourde door Italië en was afsluiter van de Eurekaweek, Utrechtse Introductietijd en de Kick-in. Ook speelde de band uitverkochte clubshows in Hengelo, Utrecht en Emsdetten. 

Boekingen van Jazzalike

Met een unieke bezetting van vier blazers, een ritmesectie en een bak energie waar je u tegen zegt, weet de band overal waar ze komen een enorm feest te bouwen. Studentenfeesten, gala’s, festivals of bruiloften, het maakt ze niet uit: de tent wordt volledig verbouwd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jazzalike kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jazzalike wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jazzalike wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jazzalike online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jazzalike kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jazzalike boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jazzalike kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jazzalike boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jazzalike

Jazzalike inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jazzalike

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek8 personenAllround / PartyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand