Hottub Heroes boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3750,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  90's tot nu Rock

Wil jij Hottub Heroes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hottub Heroes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dit jaar nemen de Hottub Heroes je eenmalig mee in een vette show langs de beste tracks van 2000 – 2020. Met Avicii tot De Jeugd van Tegenwoordig en van Kings of Leon tot Coldplay is stilstaan geen optie en is elk nummer mee te springen en te zingen!

Kolkend bad

Een kolkend bad van scheurende gitaren, stevige beats en dikke synthesizers wordt afgewisseld met de leukste meezingers. Geef je over en dompel je onder in de wereld van de Hottub Heroes!

Biografie Hottub Heroes boeken

Of boek de reguliere show: knetterende gitaren, dikke beats en volle synthesizers beuken door je speakers waarbij stilstaan geen optie is! Zingen, springen en dansen is wat je kan verwachten in een kolkend bad van energie waarbij de hits van de ‘90s, 00’s en nu in een lekker tempo voorbij razen.

Boekingen van Hottub Heroes

De band bestaat uit vijf muzikale helden die zich door de jaren heen hebben ontwikkeld tot ware podiumbeesten. Geef je over en dompel je onder in de wereld van de Hottub Heroes!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hottub Heroes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hottub Heroes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hottub Heroes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hottub Heroes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hottub Heroes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hottub Heroes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hottub Heroes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hottub Heroes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hottub Heroes

Hottub Heroes inhuren

€3.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hottub Heroes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personen90's tot nu Rock€3750,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 60 minutenexclusief geluid en techniek5 personen90's tot nu Rock€4000,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand