Latifah LaDiva boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapster / Zangeres
 • Genre
  Urban

Wil jij Latifah LaDiva boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Latifah LaDiva. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nederlands beste vrouwelijke rap artiest en enige Diva in de hiphopwereld. Dat is natuurlijk Latifah LaDiva. De Amsterdamse heeft het hart op de tong. Ze houdt zich zeker niet in om te zeggen wat ze denkt. Naast haar muziek carrière is Latifah ook een onderneemster met een eigen haarsalon. Daarnaast begeleidt ze haar eigen talenten en is ze een toegewijde moeder voor haar dochter. Een makkelijke jeugd heeft Latifah niet gehad. Dat laatste heeft ze eind 2018 ook uitgesproken in een openhartig interview met Umberto Tan. Het heeft haar juist sterker gemaakt en haar gevormd naar de vrouw die ze nu is.

Meten met mannelijke collega’s

In een scene die wordt gedomineerd door mannen is Latifah misschien wel de enige dame van dit moment die zich met gemak kan meten met haar populaire mannelijke collega’s. Maar Latifah is ook een artiest die collega’s met gemak aan de kant schuift. Na diverse features sleepte ze haar eerste platina plaat onlangs in de wacht samen met SBMG voor het nummer ‘Laag/Boven’. Daarnaast was ze te horen als first lady op het Tupac geïnspireerde album ‘All Eyez On Us’ samen met Kempi, Sevn Alias, Kevin, Josylvio, Rocks en Vic9. Na singles ‘Trophy’ en ‘Gunshot’ bracht de 24 jarige Latifah op 8 september haar gouden debuut EP ‘On My Way’ uit. Op de plaat staan samenwerkingen met onder andere SBMG, Cho en Josylvio en staan haar grote hits “On My Way” & “Avec Me”.

Biografie Latifah LaDiva

Latifah is afkomstig uit Amsterdam Zuidoost. Sinds 2016 is ze aangesloten bij het management bedrijf Custom Agency. Daarnaast heeft ze een contract met platenlabel TopNotch. In april 2015 was ze een van de gastrappers in de YouTube-hit Paiso van Hans Grants en Keizer.

Boekingen van Latifah LaDiva

Twee dagen na Regenboog kwam ze met Alleen voor jou. Hiervan verscheen in januari 2016 nog een remix. Latifah is stoer. Latifah is Sexy, Latifah is Lief,  Latifah brengt emotie, Ze is een Diva, ze heeft hits maar ze is vooral dé vrouw van dit moment. Met haar talent is ze ook dé vrouw die de komende jaren de leading Diva zal zijn in de de NL urban/pop scene.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Latifah LaDiva kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Latifah LaDiva wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Latifah LaDiva wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Latifah LaDiva online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Latifah LaDiva kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Latifah LaDiva boeken

Ben jij benieuwd hoe je Latifah LaDiva kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Latifah LaDiva boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Latifah LaDiva

Latifah LaDiva inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Latifah LaDiva

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapster / Zangeres1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand