Latifah LaDiva boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapster / Zangeres
 • Genre
  Urban

Latifah LaDiva boeken brengt klasse en stijl naar jouw feest of evenement. Nederlands beste vrouwelijke rap artiest en enige Diva in de hiphopwereld. Dat is natuurlijk Latifah LaDiva. De Amsterdamse heeft het hart op de tong. Ze houdt zich zeker niet in om te zeggen wat ze denkt. Naast haar muziek carrière is Latifah ook een onderneemster met een eigen haarsalon. Daarnaast begeleidt ze haar eigen talenten en is ze een toegewijde moeder voor haar dochter. Een makkelijke jeugd heeft Latifah niet gehad. Dat laatste heeft ze eind 2018 ook uitgesproken in een openhartig interview met Umberto Tan. Het heeft haar juist sterker gemaakt en haar gevormd naar de vrouw die ze nu is.

Meten met mannelijke collega’s

In een scene die wordt gedomineerd door mannen is Latifah misschien wel de enige dame van dit moment die zich met gemak kan meten met haar populaire mannelijke collega’s. Maar Latifah is ook een artiest die collega’s met gemak aan de kant schuift. Na diverse features sleepte ze haar eerste platina plaat onlangs in de wacht samen met SBMG voor het nummer ‘Laag/Boven’. Daarnaast was ze te horen als first lady op het Tupac geïnspireerde album ‘All Eyez On Us’ samen met Kempi, Sevn Alias, Kevin, Josylvio, Rocks en Vic9. Na singles ‘Trophy’ en ‘Gunshot’ bracht de 24 jarige Latifah op 8 september haar gouden debuut EP ‘On My Way’ uit. Op de plaat staan samenwerkingen met onder andere SBMG, Cho en Josylvio en staan haar grote hits “On My Way” & “Avec Me”.

Latifah LaDiva boeken

Latifah is afkomstig uit Amsterdam Zuidoost. Sinds 2016 is ze aangesloten bij het management bedrijf Custom Agency. Daarnaast heeft ze een contract met platenlabel TopNotch. In april 2015 was ze een van de gastrappers in de YouTube-hit Paiso van Hans Grants en Keizer.

Boekingen van Latifah LaDiva

Twee dagen na Regenboog kwam ze met Alleen voor jou. Hiervan verscheen in januari 2016 nog een remix. Latifah is stoer. Latifah is Sexy, Latifah is Lief,  Latifah brengt emotie, Ze is een Diva, ze heeft hits maar ze is vooral dé vrouw van dit moment. Met haar talent is ze ook dé vrouw die de komende jaren de leading Diva zal zijn in de de NL urban/pop scene.

Direct Latifah LaDiva boeken? Klik hier voor boekingen van Latifah LaDiva

Latifah LaDiva boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Latifah LaDiva

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapster / Zangeres1 x 30 minutenexclusief en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag