Cazz Major boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Urban

Wil jij Cazz Major boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cazz Major. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Cazz Major is een rapper/producer uit Groningen, Nederland. Als protegé van Kraantje Pappie is hij op dit moment hard bezig zichzelf omhoog te werken en in de kijkers te spelen bij het grote publiek. En dat gaat hem erg goed af! Hij presenteerde zichzelf dit jaar aan het grote publiek met een featuring op de track ‘De Hele Nacht Door’ van StukTV feat. Kraantje Pappie en Cazz Major.

Biografie Cazz Major

De track heeft inmiddels 1.2 miljoen plays op Youtube en is gedraaid door landelijke radio (o.a. SlamFM en 3FM). Daarnaast released hij via Bankpioniers (het label van Kraantje Pappie) ook solo tracks zoals ‘Peso’ en ‘Zeg ze van wel’. De tracks worden altijd zeer warm onthaald en mogen dan ook veel promo genieten. Zo was ‘Peso’ lang te horen op 22Tracks waar hij zelfs de Top22 lijst binnen wist te komen.

Boekingen van Cazz Major

Maar ook op het podium is Cazz bezig zich te bewijzen. Als vast onderdeel van de shows van Kraantje heeft hij dit jaar al heel wat podia en festivals gezien. Daarnaast reist hij ook vaak mee met de crew van Puinhoop Kollektiv om een guest appearance te verzorgen in hun show (o.a. op Wish Outdoor, Solar en Mysteryland). Op dit moment zit Cazz veel in de studio met producer Bananaz om te werken aan zijn EP. Hiernaast wordt er ook hard gewerkt aan een single met Puinhoop Kollektiv en is hij vooral bezig zoveel mogelijk van zich te laten horen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cazz Major kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cazz Major wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cazz Major wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cazz Major online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cazz Major kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cazz Major boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cazz Major kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cazz Major boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cazz Major

Cazz Major inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cazz Major

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand