Cazz Major boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Urban

Cazz Major is een rapper/producer uit Groningen, Nederland. Als protegé van Kraantje Pappie is hij op dit moment hard bezig zichzelf omhoog te werken en in de kijkers te spelen bij het grote publiek. En dat gaat hem erg goed af! Hij presenteerde zichzelf dit jaar aan het grote publiek met een featuring op de track 'De Hele Nacht Door' van StukTV feat. Kraantje Pappie en Cazz Major.

Cazz Major boeken

De track heeft inmiddels 1.2 miljoen plays op Youtube en is gedraaid door landelijke radio (o.a. SlamFM en 3FM). Daarnaast released hij via Bankpioniers (het label van Kraantje Pappie) ook solo tracks zoals 'Peso' en 'Zeg ze van wel'. De tracks worden altijd zeer warm onthaald en mogen dan ook veel promo genieten. Zo was 'Peso' lang te horen op 22Tracks waar hij zelfs de Top22 lijst binnen wist te komen.

Boekingen van Cazz Major

Maar ook op het podium is Cazz bezig zich te bewijzen. Als vast onderdeel van de shows van Kraantje heeft hij dit jaar al heel wat podia en festivals gezien. Daarnaast reist hij ook vaak mee met de crew van Puinhoop Kollektiv om een guest appearance te verzorgen in hun show (o.a. op Wish Outdoor, Solar en Mysteryland). Op dit moment zit Cazz veel in de studio met producer Bananaz om te werken aan zijn EP. Hiernaast wordt er ook hard gewerkt aan een single met Puinhoop Kollektiv en is hij vooral bezig zoveel mogelijk van zich te laten horen.

Direct Cazz Major huren? Klik hier voor boekingen van Cazz Major

Cazz Major boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cazz Major

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand