Sevn Alias boeken

Richtgage: tussen € 5.000,- en € 7.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Sevn Alias boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sevn Alias. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sevn Alias ofwel Sevaio Mook is een Nederlandse rapper. Als de zoon van een Surinaamse vader en een Surinaams-Antilliaanse moeder groeide hij op in Amsterdam-West tussen Marokkaanse jongeren. Sevn (vroeger bekend als Odje) is nog een jonge gast, maar heeft er al wat jaartje op zitten. Doordat Sevn veel omging met Marokkanse jongeren gebruikte bij veel Marokkaanse woorden in zijn teksten zoals de titel van zijn single ‘Kifesh’ wat ‘hoezo’ betekent. Hij stond vroeger in Amsterdam bekend als iemand die muziek maakte, nog niet echt als een ‘rapper’. Later is hij naar Almere verhuisd.

Biografie Sevn Alias

Het label Rotterdam Airlines ontdekte de jonge rapper en bood hem een contract aan en in 2014 bracht hij zijn eerste video uit voor de track “Radicaal“, een voorproefje voor zijn mixtape uit begin 2015 Twenty Four Sevn. Daar begon hij clips te droppen en veranderde hij zijn naam naar Sevn Alias en dat heeft goed voor hem uitgepakt.

Andere stijl

Hij heeft zich ook meteen een andere stijl aan gemeten. Zijn doorbraak begon bij de video voor ‘Mrowen’, daar pakte hij heel veel views mee. Mensen riepen al dat hij het ging maken. Inmiddels pompt de rauwe, grimmige straatrap overal in Nederland uit de auto’s, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta.

Boekingen van Sevn Alias

Hij was van 2018 tot en met 2020 te zien in de Videoland serie “Mocro Maffia” als Stille. In 2019 maakte hij een single “Herres” in samenwerking met voetbalclub Ajax. Filmpje werd gebruikt als promotiefilm voor de Champions Leaque. Zijn optredens op o.a. WOO HAH! en Lowlands waren simpelweg legendarisch. Probeer de tent maar eens heel te houden met deze razendsnelle flow, dwingende podiumpresentatie en gruwelijke tracks.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sevn Alias kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sevn Alias wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sevn Alias wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sevn Alias online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sevn Alias kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sevn Alias boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sevn Alias kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sevn Alias boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sevn Alias

Sevn Alias inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sevn Alias

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand