Sevn Alias boeken

Richtgage: tussen € 5.000,- en € 7.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Sevn Alias boeken op jouw event? Dat kan hier! Sevn Alias ofwel Sevaio Mook is een Nederlandse rapper. Als de zoon van een Surinaamse vader en een Surinaams-Antilliaanse moeder groeide hij op in Amsterdam-West tussen Marokkaanse jongeren. Sevn (vroeger bekend als Odje) is nog een jonge gast, maar heeft er al wat jaartje op zitten. Doordat Sevn veel omging met Marokkanse jongeren gebruikte bij veel Marokkaanse woorden in zijn teksten zoals de titel van zijn single ‘Kifesh’ wat ‘hoezo’ betekent. Hij stond vroeger in Amsterdam bekend als iemand die muziek maakte, nog niet echt als een ‘rapper’. Later is hij naar Almere verhuisd.

Sevn Alias boeken

Het label Rotterdam Airlines ontdekte de jonge rapper en bood hem een contract aan en in 2014 bracht hij zijn eerste video uit voor de track “Radicaal“, een voorproefje voor zijn mixtape uit begin 2015 Twenty Four Sevn. Daar begon hij clips te droppen en veranderde hij zijn naam naar Sevn Alias en dat heeft goed voor hem uitgepakt.

Andere stijl

Hij heeft zich ook meteen een andere stijl aan gemeten. Zijn doorbraak begon bij de video voor ‘Mrowen’, daar pakte hij heel veel views mee. Mensen riepen al dat hij het ging maken. Inmiddels pompt de rauwe, grimmige straatrap overal in Nederland uit de auto’s, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta.

Boekingen van Sevn Alias

Hij was van 2018 tot en met 2020 te zien in de Videoland serie “Mocro Maffia” als Stille. In 2019 maakte hij een single “Herres” in samenwerking met voetbalclub Ajax. Filmpje werd gebruikt als promotiefilm voor de Champions Leaque. Zijn optredens op o.a. WOO HAH! en Lowlands waren simpelweg legendarisch. Probeer de tent maar eens heel te houden met deze razendsnelle flow, dwingende podiumpresentatie en gruwelijke tracks.

Direct Sevn Alias boeken? Klik hier voor boekingen van Sevn Alias

Sevn Alias boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sevn Alias

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand