Kid de Blits boeken

Energieke performer
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Nederlandstalige Hip-Hop / Urban

Wil jij Kid de Blits boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kid de Blits. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kid de Blits werd, in zijn eigen woorden, ‘geadopteerd’ door Boaz van de Beatz. Vanaf dat moment ging het hard. Hij gooide direct hoge ogen met zijn entree op de ‘Nooit Meer Slapen’ remix. Met Ronnie Flex en Bokoesam van Yellow Claw. En zette dit succes voort met de single en videoclips van ‘Uit De Noordzee’, ‘Benzine’, ‘Brief’ en ‘Val In Je Huis’.

Biografie Kid de Blits

Met zijn robuuste Safehouse EP zet Kid de Blits de toon opnieuw. Op deze 10 tracks tellende langspeler gaat hij de samenwerking aan met verschillende artiesten. Waaronder Ronnie Flex, Idaly, Murda, Def Major en Cartiez. De producties werden voor hun rekening genomen door niemand minder dan Jack $hirak en P.Ape.

Boekingen van Kid de Blits

Live weet je met Kid de Blits zeker dat het dak eraf gaat; deze energieke performer weet namelijk als geen ander hoe je een feestje bouwt!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kid de Blits kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kid de Blits wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kid de Blits wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kid de Blits online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kid de Blits kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kid de Blits boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kid de Blits kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kid de Blits boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kid de Blits

Kid de Blits inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kid de Blits

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenExclusief en techniekOn stage: 2 personenNederlandstalige Hip-Hop / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand