Kevin boeken

Richtgage: boven € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban

Kevin is een rapper die aangesloten is bij Rotterdam Airlines. Hij komt uit Rotterdam en is in de picture gekomen door zijn collabs met onder anderen Sevn Alias en SBMG. Met hen is hij al heel lang bevriend en op een dag besloten ze ‘elkaar een beetje te dissen en treiteren’. Gewoon een beetje lol maken. Kevin blijkt talent te hebben, neemt een clip op en wordt vet populair in Rotterdam en omstreken.

Kevin boeken

Kevin stopte met voetballen bij Excelsior om te gaan rappen. Daar is sowieso meer geld te verdienen voor dit talent. Zijn eerste single als Kevin komt uit in januari 2016. Het heet ‘Op De Block’ en daarop werkt Kevin samen met Emms van Broederliefde. De single is na acht maanden meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube en dat zorgt ervoor dat hij in de picture komt bij 101 Barz, FunX en 3FM!

Boekingen van Kevin

“Op de Block” maakte hij samen met Crooks. Dat is een broer van Julliard (Hef) en een halfbroer van Julmar Simons (Adje). ‘Wazig’ is een relaxt nummer en Noisey schrijft erover: “Je kan immers niet dertig zijn en trappin’ zijn, da’s raar broer.” Misschien hebben ze gelijk, maar ook niet iedereen hoeft te stampen natuurlijk. dit nummer is wel lekker laidback, maar daardoor niet minder hard. We gaan nog veel van Kevin horen want zoals maatje Sevn Alias zei: “Kevin is de beste blanke rapper die ik ken!”

Direct Kevin huren? Klik hier voor boekingen van Kevin

Kevin boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kevin

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 20 minutenexclusief1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand