Kevin boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Kevin boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kevin. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kevin is een rapper die aangesloten is bij Rotterdam Airlines. Hij komt uit Rotterdam en is in de picture gekomen door zijn collabs met onder anderen Sevn Alias en SBMG. Met hen is hij al heel lang bevriend en op een dag besloten ze ‘elkaar een beetje te dissen en treiteren’. Gewoon een beetje lol maken. Kevin blijkt talent te hebben, neemt een clip op en wordt vet populair in Rotterdam en omstreken.

Biografie Kevin

Kevin stopte met voetballen bij Excelsior om te gaan rappen. Daar is sowieso meer geld te verdienen voor dit talent. Zijn eerste single als Kevin komt uit in januari 2016. Het heet ‘Op De Block’ en daarop werkt Kevin samen met Emms van Broederliefde. De single is na acht maanden meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube en dat zorgt ervoor dat hij in de picture komt bij 101 Barz, FunX en 3FM!

Boekingen van Kevin

“Op de Block” maakte hij samen met Crooks. Dat is een broer van Julliard (Hef) en een halfbroer van Julmar Simons (Adje). ‘Wazig’ is een relaxt nummer en Noisey schrijft erover: “Je kan immers niet dertig zijn en trappin’ zijn, da’s raar broer.” Misschien hebben ze gelijk, maar ook niet iedereen hoeft te stampen natuurlijk. dit nummer is wel lekker laidback, maar daardoor niet minder hard. We gaan nog veel van Kevin horen want zoals maatje Sevn Alias zei: “Kevin is de beste blanke rapper die ik ken!”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kevin kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kevin wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kevin wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kevin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kevin kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kevin boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kevin kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kevin boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kevin

Kevin inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kevin

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 20 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand