Keizer boeken

Prijscategorie: € 1.500,- tot € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Keizer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Keizer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rozelsky Lie A Jen, beter bekend als Keizer, (Paramaribo, 6 juni 1987) is een rapper afkomstig uit Suriname. Hij is bekend geworden bij onder andere 101 Barz.

Keizer boeken

Keizer begon al op jonge leeftijd met rappen. Zijn inspiratie haalde hij uit zijn eigen leven. Zijn eerste optredens deed hij voor eigen publiek, maar al snel werden dit grote zalen. Zijn doorbraak was het nummer Mama, sorry. Keizer schreef dit nummer als spijtbetuiging richting zijn moeder toen hij eenentwintig was en voor de derde keer in de Bijlmerbajes zat. Ook de nummers Keizer, Koning, Admiraal en Hoe ze loopt werden een hit, maar zijn eerste officiële hitnotering haalde hij in 2011 samen met Ali B. Voor het programma Ali B op volle toeren maakten ze een remake van het songfestivalwinnend lied ‘De Troubadour’ van Lenny Kuhr. Ook heeft hij een hit gescoord met het nummer “Als Ik Van Jou Was” samen met Yes-R & Brownie Dutch.

Boekingen van Keizer

Keizer heeft al een mixtape uitgebracht genaamd ‘Straategisch’. Op dit moment brengt Keizer een webtape uit genaamd ‘De Oorzaak deel II’. Bij de webtape plaatst Keizer elke maand tracks op de website van Nindo en Puna waar ze gratis te downloaden zijn. Als de webtape compleet is kunnen de fans de tape uiteindelijk zelf in volgorde zetten en bepalen hoe ze het willen beluisteren. Van 3 nummers van de Webtape ‘De Oorzaak deel II’ zijn al video’s geschoten, namelijk ‘Koning, Keizer, Admiraal’, ‘Hoe ze Loopt’ en ‘Niet Haten’.

Direct Keizer huren? Klik hier voor boekingen van Keizer

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Keizer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Keizer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Keizer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Keizer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Keizer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Keizer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Keizer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Keizer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Keizer

Keizer boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Keizer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand