Keizer boeken

RICHTGAGE: € 2.500,- tot € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Rozelsky Lie A Jen, beter bekend als Keizer, (Paramaribo, 6 juni 1987) is een rapper afkomstig uit Suriname. Hij is bekend geworden bij onder andere 101 Barz.

Keizer boeken

Keizer begon al op jonge leeftijd met rappen. Zijn inspiratie haalde hij uit zijn eigen leven. Zijn eerste optredens deed hij voor eigen publiek, maar al snel werden dit grote zalen. Zijn doorbraak was het nummer Mama, sorry. Keizer schreef dit nummer als spijtbetuiging richting zijn moeder toen hij eenentwintig was en voor de derde keer in de Bijlmerbajes zat. Ook de nummers Keizer, Koning, Admiraal en Hoe ze loopt werden een hit, maar zijn eerste officiële hitnotering haalde hij in 2011 samen met Ali B. Voor het programma Ali B op volle toeren maakten ze een remake van het songfestivalwinnend lied ‘De Troubadour’ van Lenny Kuhr. Ook heeft hij een hit gescoord met het nummer “Als Ik Van Jou Was” samen met Yes-R & Brownie Dutch.

Boekingen van Keizer

Keizer heeft al een mixtape uitgebracht genaamd ‘Straategisch’. Op dit moment brengt Keizer een webtape uit genaamd ‘De Oorzaak deel II’. Bij de webtape plaatst Keizer elke maand tracks op de website van Nindo en Puna waar ze gratis te downloaden zijn. Als de webtape compleet is kunnen de fans de tape uiteindelijk zelf in volgorde zetten en bepalen hoe ze het willen beluisteren. Van 3 nummers van de Webtape ‘De Oorzaak deel II’ zijn al video’s geschoten, namelijk ‘Koning, Keizer, Admiraal’, ‘Hoe ze Loopt’ en ‘Niet Haten’.

Direct Keizer huren? Klik hier voor boekingen van Keizer

Keizer boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Keizer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand