Karin Bloemen boeken

Programma op maat: € 9.900,- / Gage presentatie op aanvraag
€5.900,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €5900,-
 • Duur
  1 x 30 minuten / presentatie op aanvraag
 • Geluid
  A-set tot 400 personen
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act / Presentratrice
 • Genre
  Allround

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.

Karin Bloemen boeken

Nog voor ze haar opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam in 1984 afrondt, valt ze in de prijzen. Ze ontvangt de Pisuisseprijs, een onderscheiding voor de student met de beste theaterprestatie binnen de Academie. Deze prijs wordt na haar afstuderen al snel opgevolgd door de Pall Mall Exportprijs. Een prijs met als doel de ontwikkeling van jonge artiesten te bevorderen. En dat doet Karin. Ze ontwikkelt zich als zangeres en actrice in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie- en radioprogramma’s.

Boekingen van Karin Bloemen

Na zes jaar is de tijd rijp voor haar eerste eigen theatershow Bosje Bloemen. Dit is de eerste show in een reeks van de twaalf succesvolle theatershows: Karin in Concert, La Bloemen, Everything… La on Tour, Late Nights, Kameleon, De Diva en de Divan, diverse Kerst Shows, Kameleon, haar 25 jarige Jubileum Show en Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic. Alle shows worden uitgezonden bij de Vara en verschijnen in de jaren daar op volgend op DVD. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs. In april 2011 wordt Karin benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Direct Karin Bloemen huren? Klik hier voor boekingen van Karin Bloemen

Karin Bloemen boeken

€5.900,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Karin Bloemen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act / Presentratrice1 x 30 minuten / presentatie op aanvraagA-set tot 400 personenOn stage: 1 persoonAllround€5900,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€7.750,-
€5.475,-
€5.475,-