Angela Groothuizen boeken

Inclusief telefonische voorbespreking
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Trouwambtenaar/presentatrice
 • Genre
  Trouwambtenaar/Presentatie

Wil jij Angela Groothuizen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Angela Groothuizen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Angela Groothuizen is met recht een multitalent; ze draait haar hand niet om voor het coachen van muzikaal talent, het schrijven en maken van prachtige cd’s, het neerzetten van een glansrol in een dramaserie of musical, of het presenteren van een tv-programma. Toch weten veel mensen niet dat Angela nóg een ijzer in het vuur heeft: ze is de perfecte gastvrouw, gespreksleider en/of dagvoorzitter die je je maar kunt wensen. Ook dat doet ze op geheel eigen wijze: warm, stoer en authentiek.

Biografie Angela Groothuizen

Je weet wat je in huis haalt als je met Angela besluit samen te werken; als voorbereiding op een presentatie of dagvoorzitterschap gaat ze met je om de tafel zitten met om door te spreken wat de wensen en verwachtingen zijn. Op basis van dat gesprek bereidt ze haar optreden tot in de puntjes voor, en weet ze precies de kern te raken van wat belangrijk is. Angela is recht-voor-z’n-raap, weet alle touwtjes in handen te houden en dwingt respect af. Tegelijkertijd is ze uiterst vriendelijk, ad rem, heeft humor en is vrolijk. Een echt ‘mensen-mens’ die van een lolletje houdt, maar ook streng kan zijn als dat nodig is.

Boekingen van Angela Groothuizen

Multi-inzetbaar

Ook op het gebied van sprekersschap is Angela multi-inzetbaar, o.a. als:

 • Presentatrice van evenementen en gala-avonden
 • Gespreksleider tijdens bedrijfsbijeenkomsten en workshopdagen; bijvoorbeeld in een ‘De Uitdaging’-achtige opzet
 • Juryvoorzitter/coach
 • Gespreksleider; bijvoorbeeld in een DWDD-achtige sessie
 • Gastspreker over het scouten en coachen van talent bij bedrijven en hogescholen

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Angela Groothuizen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Angela Groothuizen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Angela Groothuizen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Angela Groothuizen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Angela Groothuizen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Angela Groothuizen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Angela Groothuizen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Angela Groothuizen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Angela Groothuizen

Angela Groothuizen inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Angela Groothuizen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Trouwambtenaar/presentatricein overlegexclusief1 persoonTrouwambtenaar/Presentatie€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand