Petra Berger boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)
€3.375,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3375,-
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act OF live-act
 • Genre
  Oldies / Musical

Petra Berger’s stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke- en Keltische domein als in de popmuziek.

Petra Berger boeken

Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.

Boekingen van Petra Berger

Een live optreden van Petra Berger blinkt uit in kwaliteit en veelzijdigheid. Boeiend van begin tot eind en gebracht met de indrukwekkende passie, elegantie, charme en de internationale allure (eerder werkte zij samen met grote sterren als Andrea Bocelli en Alessandro Safina) waar Petra Berger zo bekend om is. Kortom: een lust voor oog & oor, classy en sophisticated.

Na haar eerste gouden album “Eternal Woman” dat zowel nationaal als internationaal een groot succes werd, bestormt zij nu de hitlijsten met haar nieuwe album “Mistress”. Beide albums steunen op een ijzersterk concept waarin “de vrouw” centraal staat. Op “Eternal Woman” komt niet alleen de geschiedenis aan bod. Vooral het gevoel, de uitzichtloosheid, het verdriet, de macht en kracht van de vrouwen klinken door . In zowel originele composities als bewerkte klassieke melodieën komt hun geschiedenis op unieke wijze tot leven. Het album ‘Mistress’ bevat dertien nummers waarin alle rollen in het spel van de buitenechtelijke liefde de revue passeren: de minnares, de bedrogen vrouw, en de echtgenoot die bedriegt. Minnaressen die hun schoonheid en intelligentie in de strijd wierpen om macht en geld of liefde en genegenheid te winnen. Vrouwen die bedrogen werden en machteloos stonden, aan het bedrog ten onder gingen of er sterker van werden. In het najaar van 2003 ging haar eerste theatershow in première. Zowel door het publiek als in de media werd zeer lovend gereageerd op deze originele vorm van muziektheater. Een ander hoogtepunt was haar optreden met Andrea Bocelli in 2006. Met hem zong ze twee prachtige duetten tijdens zijn concert in Gothenburg. Me tAlessandro Safina nam ze in 2007 het schitterende duet 'Life goes on” op.

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:Ook te boeken met pianist voor 1 x 30-45 minuten voor: € 4.100,- (exclusief gestemde piano of vleugel). Ook te boeken met band/combo voor 3 x 45 minuten voor: € 5.500,-

Direct Petra Berger huren? Klik hier voor boekingen van Petra Berger

Petra Berger boeken

€3.375,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Petra Berger

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act OF live-act1 x 25 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonOldies / Musical€3375,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand