Petra Berger boeken

€3.375,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3375,-
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act of live-act
 • Genre
  Oldies / Musical

Wil jij Petra Berger boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Petra Berger. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Petra Berger’s stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke- en Keltische domein als in de popmuziek.

Biografie Petra Berger

Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.

Boekingen van Petra Berger

Een live optreden van Petra Berger blinkt uit in kwaliteit en veelzijdigheid. Boeiend van begin tot eind en gebracht met de indrukwekkende passie, elegantie, charme en de internationale allure (eerder werkte zij samen met grote sterren als Andrea Bocelli en Alessandro Safina) waar Petra Berger zo bekend om is. Kortom: een lust voor oog & oor, classy en sophisticated.

Nationaal en internationaal succes

Na haar eerste gouden album “Eternal Woman” dat zowel nationaal als internationaal een groot succes werd, bestormt zij nu de hitlijsten met haar nieuwe album “Mistress”. Beide albums steunen op een ijzersterk concept waarin “de vrouw” centraal staat. Op “Eternal Woman” komt niet alleen de geschiedenis aan bod. Vooral het gevoel, de uitzichtloosheid, het verdriet, de macht en kracht van de vrouwen klinken door . In zowel originele composities als bewerkte klassieke melodieën komt hun geschiedenis op unieke wijze tot leven.

Mistress

Het album ‘Mistress’ bevat dertien nummers waarin alle rollen in het spel van de buitenechtelijke liefde de revue passeren: de minnares, de bedrogen vrouw, en de echtgenoot die bedriegt. Minnaressen die hun schoonheid en intelligentie in de strijd wierpen om macht en geld of liefde en genegenheid te winnen. Vrouwen die bedrogen werden en machteloos stonden, aan het bedrog ten onder gingen of er sterker van werden.

Theatershow

In het najaar van 2003 ging haar eerste theatershow in première. Zowel door het publiek als in de media werd zeer lovend gereageerd op deze originele vorm van muziektheater. Een ander hoogtepunt was haar optreden met Andrea Bocelli in 2006. Met hem zong ze twee prachtige duetten tijdens zijn concert in Gothenburg. Me tAlessandro Safina nam ze in 2007 het schitterende duet ‘Life goes on” op.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Petra Berger kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Petra Berger wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Petra Berger wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Petra Berger online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Petra Berger kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Petra Berger boeken

Ben jij benieuwd hoe je Petra Berger kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Petra Berger boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Petra Berger

Petra Berger inhuren

€3.375,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Petra Berger

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act of live-act1 x 25 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonOldies / Musical€3375,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand