Jaap Reesema boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid op aanvraag * Bezetting: 2 personen * Genre: Nederlandstalig * Bekend van “X-Factor 2010” en “Beste Zangers België 2020”

€2.250,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp
Jaap Reesema boeken voor een optreden? Singer-songwriter Jaap Reesema heeft momenteel heel wat mijlpalen behaald in België. Zijn single ‘Kom wat Dichterbij’ is officieel de grootste Vlaamse hit aller tijden. Daarnaast heeft het nummer de belangrijkste muziekprijs, de Radio 2 Zomerhit, gewonnen. Ook heeft Jaap heeft tijdens ‘Liefde voor Muziek’, de Vlaamse versie van ‘Beste Zangers’, alle harten in de Vlaamse huiskamers veroverd met z’n warme stemgeluid.

Jaap Reesema boeken

Hij maakte tijdens ‘Liefde Voor Muziek’ z’n debuut op het grote scherm in Vlaanderen. Hij ontpopte zich tot Regi z’n poulindoor door nummers als ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Zo Ver Weg’ en ‘Alles Uit Het Leven’ helemaal live en loepzuiver te brengen. Zijn doorbraak in België is absoluut niet zijn eerste wapenfeit want in 2010 won hij al de Nederlandse versie van X-Factor.

Boekingen van Jaap Reesema

Ook heeft hij inmiddels honderden songs geschreven en gezongen voor o.a. David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve, etc. In 2021 zal Jaap naast Regi te zien zijn in het Sportpaleis van Antwerpen voor wat nu al aangekondigd staat als dé liveshow van 2021! Tijdens zijn studietijd was hij trouwens frontman van de Hermes House Band, de gelegenheidsband van het Rotterdamsch Studenten Corps. Tegenwoordig zingt Jaap Reesema niet meer in een band en richt zich op het schrijven van eigen nummers. Hij geeft dan ook een prachtige herkenbare stem en kan mensen uitstekend entertainen. Niet bang voor camera’s, weinig last van zenuwen en vooral geen podiumvrees.

Semi-akoestisch

Voor de corona-periode heeft Jaap een mooi semi-akoustisch programma samengesteld met alle hits uit ‘Liefde voor Muziek’ aangevuld met Nederlandstalige covers. Begeleid door zijn vaste pianist een programma om niet te missen! Samen met Pommelien Thijs scoort hij in 2021 een top 10 hit met “Nu Wij Niet Meer Praten“. Jaap Reesema is ook te boeken als tape-act. Direct Jaap Reesema boeken? Klik hier voor boekingen van Jaap Reesema
Video afspelen

Jaap Reesema boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€1.295,-
€1.275,-