Hermes House Band boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 75-90 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  10 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Wil jij Hermes House Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hermes House Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Hermes House Band is al meer dan 30 jaar een bewezen succesvol concept dat iedere gelegenheid, in binnen-en buitenland, laat eindigen in een springend, zwaaiend, meezingend, dansend, gigantisch feest! Ze weten de gezellige sfeer moeiteloos over te brengen van het podium naar het publiek. De eeuwig studerende en jonge band barst van de energie, en staat klaar om uw gasten te trakteren op een onvergetelijke avond!

Biografie Hermes House Band

Dans mee met de aanstekelijke dansjes van de funky blazerssectie, lálálá lekker mee met de klassiekers, ga volledig uit je dak op de nieuwste hits en heb de avond van je leven!

Boekingen van Hermes House Band

Samen met professioneel geluid en een geweldige lichtshow laat de Hermes House Band menig vloer trillen en blazen ze regelmatig het dak er af!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hermes House Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hermes House Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hermes House Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hermes House Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hermes House Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hermes House Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hermes House Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hermes House Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hermes House Band

Hermes House Band inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hermes House Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband1 x 75-90 minuteninclusief tot 800 personen10 personenFeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand