Sem Rozendaal boeken

Finalist TVOH 2021
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Rock 'n Roll / Country

Wil jij Sem Rozendaal boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sem Rozendaal. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De 17-jarige Sem Rozendaal spat iedere week van het scherm in de liveshows van The Voice of Holland.

Biografie Sem Rozendaal

Als een soort jonge Bruce Springsteen steelt hij de harten van kijkers én hij deed tussen neus en lippen door nog een onthulling: een van Nederlands bekendste levensliedzangers, Jantje Koopmans was familie van hem!

Begeleidt zichzelf op gitaar

Met zijn grote bos haar en bijzondere kledingstijl blijft Sem niet onopgemerkt. Zeker niet in het dorp waar hij woont met zijn ouders, ’s Gravenmoer. Volgens hem “een dorp met drie honden en een kip”. Sem zit in het zesde jaar van vwo. Extra bijzonder: hij begeleidt zichzelf op gitaar, maar verstoppen achter zijn gitaar doet hij zeker niet! Niet gek dat hij uiteindelijk dus koos voor… Waylon! Zelfs andere juryleden zoals Anouk en Jan Smit zijn lyrisch over hem.

Boekingen van Sem Rozendaal

Zowel qua vervolgstudie als op muzikaal gebied is Sem nog zoekende. Hij houdt van country en blues, maar is ook niet vies van een flinke portie rock & roll.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sem Rozendaal kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sem Rozendaal wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sem Rozendaal wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sem Rozendaal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sem Rozendaal kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sem Rozendaal boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sem Rozendaal kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sem Rozendaal boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sem Rozendaal

Sem Rozendaal inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sem Rozendaal

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape actop aanvraagop aanvraagOn stage: 1 persoonRock 'n Roll / CountryOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand