Sem Rozendaal boeken

Finalist TVOH 2021
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Rock 'n Roll / Country

BekendeArtiestBoeken.nl is hét grootste boekingskantoor voor alle artiesten, bands, DJ's en overig entertainment. Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sem Rozendaal voor een feest of evenement.

Biografie Sem Rozendaal

De 17-jarige Sem Rozendaal spat iedere week van het scherm in de liveshows van The Voice of Holland. Als een soort jonge Bruce Springsteen steelt hij de harten van kijkers én hij deed tussen neus en lippen door nog een onthulling: een van Nederlands bekendste levensliedzangers, Jantje Koopmans was familie van hem!

Sem Rozendaal boeken

Met zijn grote bos haar en bijzondere kledingstijl blijft Sem niet onopgemerkt. Zeker niet in het dorp waar hij woont met zijn ouders, ’s Gravenmoer. Volgens hem “een dorp met drie honden en een kip”. Sem zit in het zesde jaar van vwo. Extra bijzonder: hij begeleidt zichzelf op gitaar, maar verstoppen achter zijn gitaar doet hij zeker niet! Niet gek dat hij uiteindelijk dus koos voor… Waylon! Zelfs andere juryleden zoals Anouk en Jan Smit zijn lyrisch over hem.

Boekingen van Sem Rozendaal

Zowel qua vervolgstudie als op muzikaal gebied is Sem nog zoekende. Hij houdt van country en blues, maar is ook niet vies van een flinke portie rock & roll.

Direct Sem Rozendaal boeken ? Klik hier voor boekingen van Sem Rozendaal

Sem Rozendaal boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sem Rozendaal

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape actop aanvraagop aanvraagOn stage: 1 persoonRock 'n Roll / CountryOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand