René Shuman boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act solo
 • Genre
  Rock & Roll / Elvis

Wil jij René Shuman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van René Shuman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds René Shuman als 17-jarige de Soundmixshow won met zijn onnavolgbare vertolking van Elvis Presley heeft hij vele muzikale hoogtepunten beleefd waaronder een duet met Phil Everly van The Everly Brothers. Sinds 2003 vormt hij een duo met Angel-Eye. Samen scoorden ze een aantal hits en namen diverse TV-specials op. Hoogtepunten tijdens hun samenwerking was een kersttour voor 30.000 mensen en een Elvis and more concert voor 7.500 mensen. Ze waren ook al met 5 muziekspecials te zien op NPO2 bij Omroep MAX en jaarlijks spelen uitverkochte theatertournees.

Biografie René Shuman boeken

René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist. Tijdens de optredens laat hij zijn vurige Rock ’n Roll-gitaar scheuren, terwijl Angel-Eye wild tekeer gaat op haar piano als een vrouwelijke Jerry-Lee Lewis! Samen met een spetterende band zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op een onvergetelijke muzikale reis! Van adembenemende ballads tot een uitbundig festijn.

Bekende zanger boeken

Mr. & Mrs. Rock ’n Roll, René Shuman & Angel-Eye veroveren samen met hun showband steeds meer harten in binnen- en buitenland. Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu!

Boekingen van René Shuman

Samen met een spetterende band zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op een onvergetelijke muzikale reis! Van adembenemende ballads tot een uitbundig festijn. Uiteraard is René Shuman ook solo te boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig René Shuman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je René Shuman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van René Shuman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij René Shuman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van René Shuman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

René Shuman boeken

Ben jij benieuwd hoe je René Shuman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct René Shuman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van René Shuman

René Shuman inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van René Shuman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act solo1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonRock & Roll / ElvisOp aanvraag
Tape-act solo1 x 60 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonRock & Roll / ElvisOp aanvraag
Tape-act (met Angel-Eye)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen2 personenRock & Roll / ElvisOp aanvraag
Tape-act (met Angel-Eye)1 x 60 minuteninclusief tot 350 personen2 personenRock & Roll / ElvisOp aanvraag
Combo (incl. drums/contrabas)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen3 personenRock & Roll / ElvisOp aanvraag
Combo (incl. drums/contrabas)1 x 60 minuteninclusief tot 350 personen3 personenRock & Roll / ElvisOp aanvraag
Live bandshowin overlegop aanvraag6 personenRock & Roll / ElvisOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand