Glen Faria boeken

* Live show * Duur: op aanvraag * Exclusief geluid en techniek * On stage: 4 personen * Genre: Nederlandstalig / Urban * Ook bekend als MC Fit

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Glen Faria, vroeger bekend als MC Fit, is een veelzijdige creatieveling uit Amsterdam. Naast hiphopartiest is Glen theatermaker en songwriter. Voor het brede publiek wordt Glen bekend als lid van de hiphopformatie Flinke Namen, die hij samen met Sef, Murth the Man-O-Script en The Flexican vormt. In 2009 verschijnt het debuutalbum van deze groep, met hits als 'Wolken' en 'Als Zij Langs Loopt'.

Glen Faria boeken

Na het succes met Flinke Namen richt Glen zich onder zijn toenmalige artiestennaam MC Fit op zijn solowerk. In 2013 verschijnt zijn debuutalbum 'Glen Faria'. Later dat jaar was hij ook te zien in de film 'Roffa'. In 2018 bracht Davina Michelle een nieuwe versie van Faria's nummer 'Duurt Te Lang' uit. Hiermee scoorde ze een grote hit. Ook zanger Tino Martin bracht een cover uit van een Faria track, namelijk 'Zij Weet Het'.

Boekingen van Glen Faria

Glen staat bekend om zijn oprechte muziek, waarbij hij zang en rap moeiteloos met elkaar combineert. Momenteel focust hij zich vooral op songwriting en draagt hij achter de schermen bij aan de ontwikkeling en het succes van verschillende artiesten. Met zijn solo album verraste Glen Faria vriend en vijand en speelde hij op festivals als Noorderslag, Solar Weekend Festival en Appelsap. Bewapend met piano, gitaar en super producers Soulsearchin’ & Morgan Avenue, werkt hij inmiddels aan zijn tweede album. Hij is beschikbaar voor live shows op de festivals én als host MC Fit in combinatie met FS Green.

Direct Glen Faria boeken ? Klik hier voor boekingen van Glen Faria

Video afspelen

Glen Faria boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag