Frank Verkooyen boeken

Bekend van o.a. “Kom Wie Wil Er Met Mij Dansen”
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Frank Verkooyen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frank Verkooyen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Bredase zanger Frank Verkooyen is van oorsprong een klinkende naam binnen het Nederlandstalig repertoire en heeft vele hitsingles uitgebracht. ‘Ik mis je zo’, ‘Kom wie wil er met mij dansen’ en ‘De Waarheid’ zijn enkele voorbeelden die nog vrijwel dagelijks galmen in ons uitgaanscircuit. Hij debuteerde in 1996 met een album en vervolgde zijn discografie met nog eens drie albums. Maar voordat Frank qua repertoire zijn volkse weg insloeg ligt het eigenlijke begin van musiceren bij de amusementsband van zijn vader. Al op zeer jeugdige leeftijd speelde hij trompet, drums en werd al snel de leadzanger van de band.

Biografie Frank Verkooyen

In 1996 behaalde Frank Verkooyen zijn eerste notering in de top 100 met het nummer: ‘’Ik mis je zo’’. En bracht vervolgens zijn debuut album uit getiteld: “In eigen woorden”. Hij ontwikkelde zich in de loop der jaren niet alleen als zanger maar ook als componist en muziekproducent. Wat voor redenen heb je nog meer nodig om Frank Verkooyen te boeken.

Samenwerking met artiesten

Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Rene Schuurmans, John de Bever, Ronnie van Bemmel e.v.a. In zijn studio ‘’The Boom! Music is hij dan ook dagelijks te vinden om artiesten te voorzien van repertoire en vooral eigen, ‘op de huid geschreven’ songs. Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn bekend met de muzikale vaardigheden van Frank.

Boekingen van Frank Verkooyen

Frank heeft een warm autenthiek stemgeluid en weet er met zijn eigen nummers in no time de tent op zijn kop te zetten en is bovendien zeer betaalbaar! De afgelopen singles: ‘’Als ik jou weer zie, ‘’Het wordt vast een mooie zomer’’ en “Leef Maar” zijn krachtige aanstekelijke feestnummers die alleen veelvuldig te horen zijn geweest en in de Nederlandstalige hitlijsten hun plaatsje veroverd hebben. Het repertoire van Frank wordt zeer regelmatig in de ether geslingerd door alle, op nationaal georiënteerde radiostations en tevens is Frank Verkooyen vaak te zien op regionale televisiezenders als bijvoorbeeld Omroep Brabant en landelijk via tv Oranje. Dit komt de boekingen van Frank Verkooyen natuurlijk wel ten goede.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frank Verkooyen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frank Verkooyen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frank Verkooyen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frank Verkooyen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frank Verkooyen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frank Verkooyen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frank Verkooyen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frank Verkooyen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frank Verkooyen

Frank Verkooyen inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank Verkooyen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand