John de Bever boeken

Bij boekingen vanaf 01.00 uur ’s nachts extra toeslag!
€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij John de Bever boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van John de Bever. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. De toenmalige single van Johnny ‘Als ik later eens trouw’ werd een regelrechte hit met meer dan 100.000 verkochte exemplaren en tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren. John’s naam was gevestigd! De unieke sound van John springt overal uit. Ook scoorde deze zanger een megahit met het lied ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’.

Biografie John de Bever

Echter, op 16 jarige leeftijd koos John de Bever voor een voetbalcarrière. In 1997 wordt John de Bever uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België en speelde bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie). Daarna weet hij met hits als ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, ‘Daar sta je dan’, ‘Oh jij ja jij’, ‘Nooit meer alleen’, ‘Net als vroeger’, ‘Dans tot de morgen’, Una Fiesta Del Amor en ‘Kom in m”n armen’, een groot publiek te bereiken. Dankzij zijn gevoelige en unieke stemgeluid breidt zijn grote schare fans zich in een snel tempo uit.

Vriendschap met Anny Schilder

In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John de Bever samen met Anny Schilder zelf geschreven duet ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht en een tijd van gezamenlijke optredens en muzikale avonturen breekt aan. De Oranje single ‘Voor Oranje’ is speciaal voor het EK 2008 opgenomen. Mede door het verzoek van Hans Kraay Jr. is er veel media-aandacht geweest. De vervolg single ‘Una fiesta del amor’  behaalde de 24ste in de Single Top 100.

Unieke hitprestatie

De CD/DVD ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ (2010) wordt opgevolgd door de duo-single ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ – ‘Kleine Leugenaar’. John de Bever heeft een unieke hitprestatie gescoord (enkel The Beatles gingen hem voor)! John de Bever stond met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100! De single ‘Je bent de Knapste, de Mooiste en Zo Spontaan’ stijgt twee weken na release, 29 plaatsen in de Single Top 100 en staat evenals de voorgaande singles ook genoteerd in de Sterren.nl Top 20 (uitgezonden op Ned.1 TV) en in de Radio NL TV Oranje Top 30. In 2012 presenteren John de Bever en Charlene de door Emile Hartkamp geschreven hitsingle ‘Als je alles hebt’ (TROS Muziekfeest op het Plein).

Boekingen van John de Bever

In november 2016 brengt John de Bever zijn single ‘Daar In Dat Kleine Café aan de Haven’ uit.
Datzelfde jaar scoort John de Bever een megahit met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. John de Bever weet met dit lied heel Nederland voor zich te winnen. Hij scoort dan ook een BUMA NL Award én een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren. Een jaar later verschijnt ook zijn gelijknamige album. In 2022 krijgt John de Bever, maar ook zijn manager en partner Kees, nog meer populariteit dankzij de real-life soap ‘De Bevers’ op RTL5. De reality serie geeft een inkijkje in het leven van de twee sympathieke mannen. In 2023 kondigen ze, samen met de start van het derde seizoen van de serie, een groot meezingfeest aan in Ahoy in Rotterdam. Met ‘De Bevers Live in Ahoy’ verhuizen John en Kees hun beroemde ‘huiskamer’ naar de concertzaal.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig John de Bever kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je John de Bever wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van John de Bever wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij John de Bever online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van John de Bever kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

John de Bever boeken

Ben jij benieuwd hoe je John de Bever kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct John de Bever boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van John de Bever

John de Bever inhuren

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van John de Bever

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€4495,-

Vergelijkbare artiesten

€4.450,-
€4.650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand