John de Bever boeken

Bij boekingen vanaf 01.00 uur ’s nachts extra toeslag!
€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij zanger John de Bever boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Dabetekent namelijk gegarandeerd “een feestje bouwen”. Zingen is de grote passie van rasentertainer John de Bever. John’s kinderdroom ging in vervulling toen zijn eerst uitgekomen single ‘Als ik later eens trouw’ een regelrechte hit bleek te worden. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er van deze single over de toonbank gegaan, John zijn naam was gevestigd!

John de Bever boeken

In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John en Anny zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht en een tijd van gezamenlijke optredens en muzikale avonturen breekt aan. Jaarlijks presenteert John op nieuwjaarsdag een nieuw album en/of dvd.

Eigen stemgeluid

Samen met ongeveer 2000 fans is het jaarlijks een groot feest. Zingen is wat John het liefst doet en ook altijd blijft doen. Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid waarmee hij menigeen raakt. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet. Uit dit optreden komen steevast weer nieuwe boekingen van John de Bever.

Boekingen van John de Bever

Met bijna 10 miljoen views op Youtube voor zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ schaart John de Bever zich tot één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Van noord tot zuid. En van oost tot west! Een Gouden plaat, NR1 posities, optredens in prominente radioshows én aandacht van de landelijke media, niets lijkt de sympathieke volkszanger te stoppen!

John de Bever inhuren

De altijd goed geklede John de Bever staat met zijn vervolghits Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven en ‘Als Ik Het Allemaal Had Geweten’ garant voor een uniek optreden.In 2017 komt John weer met een kneiter van een plaat “Ga maar terug naar je eigen land”. Wederom een fantastisch feestnummer met een aktuele ondertoon. Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet. Dus tijd om John de Bever te boeken! Zijn solohits, afgewisseld door de grootste Nederlandstalige hits. Het repertoire geliefd door jong en oud wordt ter plaatse afgestemd op de wensen van het aanwezige publiek. Een optreden van John de Bever is 100% feest gegarandeerd!

Direct John de Bever boeken? Klik hier voor boekingen van John de Bever

John de Bever boeken

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van John de Bever

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€4495,-

Vergelijkbare artiesten

€4.650,-
€4.250,-
€4.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand