Kleintje Diep Triest boeken

Ook te boeken inclusief geluid tegen meerprijs
€1.175,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1175,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands / Engels / Feest

Wil jij Kleintje Diep Triest boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kleintje Diep Triest. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al 20 jaar is Diep Triest dé garantie voor een geslaagde avond. Van elk feest maken zij een Feest. Naast de volledige bezetting van Diep Triest, is nu ook Kleintje Diep Triest te boeken.Zanger Theo Driessen en zijn zangeressen Sandy Goeree en Manon Prins, begeleid door orkestband, verzorgen voor u een avondvullend programma waarbij verschillende DiepTriest-typetjes de revue passeren. Geniet mee van de Zangeres Zonder Naam, Anneke Grönloh en Imca Marina. Maar ook Sugar Lee Hooper, Ramses Shaffy en de meiden van Luv kunnen bij u op het podium verschijnen.

Biografie Kleintje Diep Triest

Met Kleintje Diep Triest krijgt u een Feest zoals u gewend bent, maar in een compacter formaat. Zing en dans mee met de verschillende Nederlandstalige sets, desgewenst uit te breiden met Engelstalige sets en/of een DJ. Dus vier jij een personeelsavond, kampioenschap of verenigingsfeest? Of zomaar een feest en op zoek naar iets origineels waar muziek gecombineerd wordt met een activiteit? Kleintje Diep Triest biedt uw bedrijf of vereniging een fantastisch avondvullend programma op maat aan. Samen met jullie maken zij er een Feest van!

Boekingen van Kleintje Diep Triest

Naast de live optredens, kan de avond worden uitgebreid met de “Nederland oh Nederland-quiz”: een hilarisch quizprogramma, gepresenteerd door Theo, Sandy en Manon, met vragen over Nederland op het gebied van entertainment, sport, politiek en meer. Eventueel aan te vullen met specifieke vragen over uw bedrijf. In teams wordt er gestreden om een mooie prijs!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kleintje Diep Triest kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kleintje Diep Triest wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kleintje Diep Triest wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kleintje Diep Triest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kleintje Diep Triest kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kleintje Diep Triest boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kleintje Diep Triest kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kleintje Diep Triest boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kleintje Diep Triest

Kleintje Diep Triest inhuren

€1.175,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kleintje Diep Triest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act3 x 45 minutenexclusief3 personenNederlands / Engels / Feest€1175,-

Vergelijkbare artiesten

€1.375,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand