Kleintje Diep Triest boeken

Ook te boeken inclusief geluid tegen meerprijs
€1.175,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1175,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands / Engels / Feest

Al 20 jaar is Diep Triest dé garantie voor een geslaagde avond. Van elk feest maken zij een Feest. Naast de volledige bezetting van Diep Triest, is nu ook Kleintje Diep Triest te boeken.Zanger Theo Driessen en zijn zangeressen Sandy Goeree en Manon Prins, begeleid door orkestband, verzorgen voor u een avondvullend programma waarbij verschillende DiepTriest-typetjes de revue passeren. Geniet mee van de Zangeres Zonder Naam, Anneke Grönloh en Imca Marina. Maar ook Sugar Lee Hooper, Ramses Shaffy en de meiden van Luv kunnen bij u op het podium verschijnen.

Kleintje Diep Triest boeken

Met Kleintje Diep Triest krijgt u een Feest zoals u gewend bent, maar in een compacter formaat. Zing en dans mee met de verschillende Nederlandstalige sets, desgewenst uit te breiden met Engelstalige sets en/of een DJ. Binnenkort een personeelsavond, kampioenschap, verenigingsfeest of zomaar een feest en op zoek naar iets origineels waar muziek gecombineerd wordt met een activiteit? Kleintje Diep Triest biedt uw bedrijf of vereniging een fantastisch avondvullend programma op maat aan. Samen met jullie maken zij er een Feest van!

Boekingen van Kleintje Diep Triest

Naast de live optredens, kan de avond worden uitgebreid met de “Nederland oh Nederland-quiz”: een hilarisch quizprogramma, gepresenteerd door Theo, Sandy en Manon, met vragen over Nederland op het gebied van entertainment, sport, politiek en meer. Eventueel aan te vullen met specifieke vragen over uw bedrijf. In teams wordt er gestreden om een mooie prijs!

Direct Kleintje Diep Triest huren? Klik hier voor boekingen van Kleintje Diep Triest

Kleintje Diep Triest boeken

€1.175,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kleintje Diep Triest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act3 x 45 minutenexclusief3 personenNederlands / Engels / Feest€1175,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand