Erik van Klinken boeken

  • Tape act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Inclusief geluid tot 350 personen
  • On stage: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig / Feest
  • Bekende zanger uit Emmen

Erik van Klinken is een Nederlandstalige zanger uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik al vroeg in het bloed en hij staat inmiddels wekelijks op het podium door het hele land. Erik heeft de afgelopen jaren opgetreden met diverse grote artiesten zoals Jannes, Django Wagner, Frans Duijts, Jan Smit, Wolter Kroes, e.v.a.

Erik van Klinken boeken

Erik doet auditie voor SBS 6 "Bloed, Zweet en Tranen" en wordt genomineerd door weekblad Party als "Nieuw aankomend Nederlands talent". In 2013 is hij wederom genomineerd, maar nu als provincietopper waarbij hij de provincie Drenthe vertegenwoordigt. Met zijn nummer "Kijk eens diep in mijn hart" haalt Erik diverse landelijke playlisten en is tevens te horen op RADIONL. Hij reist diverse malen het land door met "Radio NL on Tour". Zijn  single "Lekker Doodgewoon" wordt meteen door de belangrijkste stations wordt opgepikt en belandt in de single top 100 en wordt tot "Hollandse Nieuwe" op RADIONL en "Oranje Kroon" op TV Oranje gebombardeerd. In januari 2015 was Erik opnieuw Hollandse Nieuwe bij RADIONL met zijn nummer ‘Een nieuwe liefde’. In december 2013 wordt Erik benaderd om Jannes te vervangen in een uitverkocht Gelredome stadion.

Boekingen van Erik van Klinken

Erik van Klinken is een zanger die u een half uur of de hele avond kan vermaken en de tent lekker op z’n kop kan zetten. Het repertoire van Erik is zeer uitgebreid. Hij zingt Hollandse meezingers van o.a. Jannes, Frans Duijts, Willen Barth, Django Wagner, Jaman, Stef Ekkel, Andre Hazes, Rene Froger, Gerard Joling, e.v.a. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers zoals; "Alles gaat top", "Lekker doodgewoon", "Stop die trein", "Julia" , "t is te gek", ‘Een nieuwe liefde’ en zijn nieuwste nummer ’’Als je het even niet zit zitten’.

Direct Erik van Klinken boeken ? Klik hier voor boekingen van Erik van Klinken


Toon meer