Kees Plat boeken

Ook te boeken als duo met Mark van Veen
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Engelstalige Oldies

Kees Plat kreeg zijn eerste gitaar toen hij 8 jaar oud was. Na veel oefenen startte hij op zijn 15e de band Embryo. Vervolgens speelde hij in de bands Friends met Carola Smit, Double Trouble, Stampvast en La Stampa. Kees is een echte rasmuzikant.

Kees Plat boeken

In 2002 richtte Kees Plat samen met een aantal muzikanten de Tribute to the Catsband op. In eerste instantie om 3 concerten te doen in Volendam, maar deze waren zo snel uitverkocht dat na afloop werd besloten om door te gaan. Inmiddels bestaat de Tribute to the Catsband ruim 17 jaar met op de setlist alle grote hits van The Cats; met liedjes als One Way Wind, Lea, Be My Day, Marian, Scarlett Ribbons, Let's Dance, The Jukebox, Sure He Is A Cat en Vaya Con Dios. Een hoogtepunt van de band was in 2017 het 15 jarig jubileumconcert in een uitverkochte HMH Kees Plat is een muzikale duizendpoot; naast het zingen met de Tribute to the Catsband, treedt hij solo op en als duo samen met Mark van Veen. Daarnaast is er Kees Plat Music Productions waar Kees als componist/tekstschrijver en producer liedjes schrijft en produceert voor andere artiesten maar ook een aantal eigen singles en het solo album “A Boy From Nowhere” heeft uitgebracht.

Boekingen van Kees Plat

Een optreden van Kees Plat is een feest van herkenning! Oude tijden herleven met de grootste hits van The Cats en Piet Veerman, maar ook nummer uit de jaren ' 60 met hits van o.a. Tom Jones, the Beatles, Elvis, Neil Diamond, the Eagles, Engelbert Humperdinck en vele anderen. In 2009 stond bij een concert van de Tribute to the Catsband zanger Mark van Veen in het voorprogramma, Kees was onder de indruk van Mark zijn zangkwaliteiten, en toen Kees in 2010 een optreden van Mark bezocht en gevraagd werd om samen een paar liedjes te doen stond de zaal op zijn kop en was het duo Kees en Mark een feit.

Direct Kees Plat huren? Klik hier voor boekingen van Kees Plat

Kees Plat boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kees Plat

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonEngelstalige Oldies€995,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€995,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand