Kees Plat boeken

Ook te boeken als duo met Mark van Veen
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Engelstalige Oldies

Wil jij Kees Plat boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kees Plat. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kees Plat kreeg zijn eerste gitaar toen hij 8 jaar oud was. Na veel oefenen startte hij op zijn 15e de band Embryo. Vervolgens speelde hij in de bands Friends met Carola Smit, Double Trouble, Stampvast en La Stampa. Kees is een echte rasmuzikant.

Biografie Kees Plat

In 2002 richtte Kees Plat samen met een aantal muzikanten de Tribute to the Catsband op. In eerste instantie om 3 concerten te doen in Volendam. Maar deze waren zo snel uitverkocht dat na afloop werd besloten om door te gaan. Inmiddels bestaat de Tribute to the Catsband ruim 17 jaar met op de setlist alle grote hits van The Cats. Met liedjes als One Way Wind, Lea, Be My Day, Marian en Scarlett Ribbons. Maar ook met Let’s Dance, The Jukebox, Sure He Is A Cat en Vaya Con Dios. Een hoogtepunt van de band was in 2017 het 15 jarig jubileumconcert in een uitverkochte HMH Kees Plat is een muzikale duizendpoot; naast het zingen met de Tribute to the Catsband, treedt hij solo op en als duo samen met Mark van Veen. Daarnaast is er Kees Plat Music Productions waar Kees als componist/tekstschrijver en producer liedjes schrijft en produceert voor andere artiesten maar ook een aantal eigen singles en het solo album “A Boy From Nowhere” heeft uitgebracht.

Boekingen van Kees Plat

Een optreden van Kees Plat is een feest van herkenning! Oude tijden herleven met de grootste hits van The Cats en Piet Veerman, maar ook nummer uit de jaren ‘ 60 met hits van o.a. Tom Jones, the Beatles, Elvis, Neil Diamond, the Eagles, Engelbert Humperdinck en vele anderen. In 2009 stond bij een concert van de Tribute to the Catsband zanger Mark van Veen in het voorprogramma, Kees was onder de indruk van Mark zijn zangkwaliteiten, en toen Kees in 2010 een optreden van Mark bezocht en gevraagd werd om samen een paar liedjes te doen stond de zaal op zijn kop en was het duo Kees en Mark een feit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kees Plat kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kees Plat wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kees Plat wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kees Plat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kees Plat kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kees Plat boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kees Plat kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kees Plat boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kees Plat

Kees Plat inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kees Plat

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonEngelstalige Oldies€995,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€995,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand