Wesly Bronkhorst boeken

Bekend van o.a. “Trots Op Jou”
€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Apres-Ski

Wesly Bronkhorst boeken voor jouw feest of evenement? Wesly Bronkhorst (23-10-1982) was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse Concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum in 2017 werd dit werkelijkheid.  Hij gaf een uniek concert in een tot de laatste plek uitverkochte grote zaal. Hij trad hiermee in de voetsporen van zijn grote voorbeeld Andre Hazes die dit in 1982 ook deed.

Muzikaal kind

Als kind was Wesly al veel met muziek bezig. Van jongs af aan hield hij er al een eigen stijl op na: “Op school was iedereen fan van de ‘Backstreetboys’ en ‘Take That’, toch bleef hij thuis gewoon de platen van ‘The Cats’ en ‘Elvis’ draaien. Eigenlijk wil hij nog steeds graag nét even anders zijn dan andere Nederlandstalige artiesten, hij wil zichzelf graag onderscheiden.” De periode bij Café Bolle Jan in Amsterdam is een ommekeer in Wesly’s carrière geweest. Drie jaar lang was hij daar één van de vaste zangers. Daarna begonnen de eigen boekingen van Wesly Bronkhorst te komen.

Wesly Bronkhorst boeken

In 2018 scoorde hij zijn grootste hit met “Trots Op Jou“. Half oktober 2019  gaf Wesly, die inmiddels voor een ‘Edison Pop 2019 Award was genomineerd, een groots optreden in een tot de nok gevulde Afas Live. Voor zowel Wesly als zijn fans was dit dé show van het jaar, waarbij hij zijn publiek op een grootse manier heeft verwend, en iedereen plots Wesly Bronkhorst wilde boeken.

Boekingen van Wesly Bronkhorst

De ruim 4000 fans werden door de hitzanger getrakteerd op een show die in dit genre ongekend is. Samen met zijn gasten Berget Lewis, Belle Perez en Ruth Jacott heeft hij iedereen meegenomen op een muzikale reis langs al zijn hits en heeft hij gegeven waarvoor zij gekomen waren. Een avond om nooit te vergeten! Na dit concert kwamen er nog meer boekingen van Wesly Bronkhorst binnen.

Artiest die jong en oud aanspreekt

Wesly Bronkhorst is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt. Zijn muziek wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van timmerman tot advocaat. Die mengeling ziet hij vaak terug in de zalen waar hij optreed. Zijn doelgroep is heel breed, voor een artiest is dat uiteraard zeer fijn. Wesly Bronkhorst boeken is een garantie voor een spetterend optreden.

Direct Wesly Bronkhorst boeken? Klik hier voor boekingen van Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst boeken

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wesly Bronkhorst

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Apres-Ski€4495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-
€3.950,-
€5.275,-