Wesly Bronkhorst boeken

Bekend van o.a. “Trots Op Jou”
€5.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Apres-Ski

Wil jij Wesly Bronkhorst boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wesly Bronkhorst. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wesly Bronkhorst (23-10-1982) was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse Concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum in 2017 werd dit werkelijkheid en gaf hij een uniek concert in een tot de laatste plek uitverkochte grote zaal. Hij trad hiermee in de voetsporen van zijn grote voorbeeld Andre Hazes die dit in 1982 ook deed.

Biografie Wesly Bronkhorst

Zanger Wesly Bronkhorst spreekt al meer dan 20 jaar jong en oud aan. Wesly Bronkhorst boeken staat garant voor een optreden dat alle boxen aantikt; Emotie, samenhorigheid, blijheid en bovenal FEEST! Zijn muziek zoals wordt meegezongen door alle lage van de Nederlandse bevolking, van timmerman tot advocaat.

Eigen liedjes

Wesly Bronkhorst weet zich altijd te onderscheiden bij een optreden en zet de tent op z’n kop met zijn eigen repertoire zoals ‘De lucht was blauw’, ‘Kom allemaal maar in m’n armen’ en natuurlijk bovengenoemde ‘Amalia’ en
‘Trots op jou’. Als singer-songwriter schrijft Wesly al jaren zijn eigen liedjes, zijn eerste grote hit “Trots Op Jou” heeft voor velen een speciale betekenis. Inmiddels heeft zijn in 2022 uitgebrachte ‘Amalia’ alle persoonlijke records verbroken en zingt het hele land dit lied uit volle borst mee. Hij kreeg zelfs een BUMA award, een gouden én een
platinaplaat uitgereikt. Ook wist ‘Amalia’ zelfs de TOP 40 te behalen, waardoor steeds meer mensen Wesly Bronkhorst wilden boeken.

Edison Pop

Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum in 2017 gaf hij een uniek concert in het, tot de laatste plek, uitverkochte concertgebouw Amsterdam. In 2019 ging hij een stap verder en gaf de voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger in een uitverkochte Afas Live de show van het jaar. Wesly Bronkhorst inhuren doe je natuurlijk bij ons.

Boekingen van Wesly Bronkhorst

De ruim 4000 fans werden door de hitzanger getrakteerd op een show die in dit genre ongekend is. Samen met zijn gasten Berget Lewis, Belle Perez en Ruth Jacott heeft hij iedereen meegenomen op een muzikale reis langs al zijn hits en heeft hij gegeven waarvoor zij gekomen waren. Een avond om nooit te vergeten! Na dit concert kwamen er nog meer boekingen van Wesly Bronkhorst binnen. Nu gaat hij in 2024 van start met de allereerste clubtour in zijn genre: De ‘Dit is mijn jaar’ tour. Op 24 februari 2024 trouwt hij met zijn grote liefde Raquel en na het succes van ‘Amalia’ kan zijn geluk niet meer op. Dit wilt hij graag delen met al zijn fans en tourt daarvoor met zijn band het hele land door. Ook zijn nieuwste singles ‘Hobbelen’, en ‘GAP‘ (die hij samen met Bizzey maakte), zijn een groot succes!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wesly Bronkhorst kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wesly Bronkhorst wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wesly Bronkhorst wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wesly Bronkhorst online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wesly Bronkhorst kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wesly Bronkhorst boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wesly Bronkhorst kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wesly Bronkhorst boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst inhuren

€5.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wesly Bronkhorst

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Apres-Ski€5995,-

Vergelijkbare artiesten

€6.494,-
€9.950,-
€9.900,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand