Rosenberg Trio boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live gitaar show
 • Genre
  Jazz / Instrumentaal

Wil jij Rosenberg Trio boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rosenberg Trio. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Muziek kregen de Rosenberg-neven van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Van vader en grootvader die viool en gitaar speelden en via de grammofoonplaat. Nu, na meer dan vijftien jaar, spelen Stochelo, Nonnie en Nous’che nog steeds alles op gehoor.

Biografie Rosenberg Trio

In 1989 beleefde het trio hun doorbraak op het Django Reinhardt Festival waar Stochelo uitgeroepen werd tot de opvolger van de grote meester. Na North Sea Jazz in Den Haag, waar zij inmiddels zo’n vijf keer hebben opgetreden, en het Jazz festival van Montreal (’91) lag de wereld aan hun voeten. Inmiddels hebben zij negen CD’s gemaakt, die allen zeer succesvol zijn ontvangen. De meest recente CD / DVD , Live in Samois, verscheen in 2003.

Ook internationaal

Niet alleen in eigen land beleven zij een stormachtige carriere, maar ook internationaal maken zij furore en trekken volle zalen in o.a. Japan (1997), Duitsland (1998) en Finland (1998). Ze stonden in het voorprogramma van Shirley Bassey, Randy Crawford, en Luciano Pavarotti. Daarnaast spelen ze samen met grootheden uit zowel binnen- als buitenland. Jan Akkerman, Louis van Dijk, Herman van Veen, Jaap van Zweden en Stephane Grapelli zijn slechts enkele voorbeelden.

Boekingen van het Rosenberg Trio

The Rosenberg Trio gaf optredens op vele jazzfestivals en maakten zelfs hun opwachting in The Carnegie Hall in New York en The Rose Bowl in Los Angeles, voor een uitzinnig publiek! Naast vele muzikale onderscheidingen, waaronder twee Edisons, ontvingen zij in 2000, het jaar van hun 10-jarig jubileum, een koninklijke onderscheiding,

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rosenberg Trio kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rosenberg Trio wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rosenberg Trio wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rosenberg Trio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rosenberg Trio kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rosenberg Trio boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rosenberg Trio kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rosenberg Trio boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rosenberg Trio

Rosenberg Trio inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rosenberg Trio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live gitaar show2 x 45 minutenop aanvraag3 personenJazz / InstrumentaalOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand