Rosenberg Trio boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live gitaar show
 • Genre
  Jazz / Instrumentaal

Muziek kregen de Rosenberg-neven van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Van vader en grootvader die viool en gitaar speelden en via de grammofoonplaat. Nu, na meer dan vijftien jaar, spelen Stochelo, Nonnie en Nous'che nog steeds alles op gehoor.

Rosenberg Trio boeken

In 1989 beleefde het trio hun doorbraak op het Django Reinhardt Festival waar Stochelo uitgeroepen werd tot de opvolger van de grote meester. Na North Sea Jazz in Den Haag, waar zij inmiddels zo'n vijf keer hebben opgetreden, en het Jazz festival van Montreal ('91) lag de wereld aan hun voeten. Inmiddels hebben zij negen CD's gemaakt, die allen zeer succesvol zijn ontvangen. De meest recente CD / DVD , Live in Samois, verscheen in 2003. Niet alleen in eigen land beleven zij een stormachtige carriere, maar ook internationaal maken zij furore en trekken volle zalen in o.a. Japan (1997), Duitsland (1998) en Finland (1998). Ze stonden in het voorprogramma van Shirley Bassey, Randy Crawford, en Luciano Pavarotti. Daarnaast spelen ze samen met grootheden uit zowel binnen- als buitenland. Jan Akkerman, Louis van Dijk, Herman van Veen, Jaap van Zweden en Stephane Grapelli zijn slechts enkele voorbeelden.

Boekingen van het Rosenberg Trio

The Rosenberg Trio gaf optredens op vele jazzfestivals en maakten zelfs hun opwachting in The Carnegie Hall in New York en The Rose Bowl in Los Angeles, voor een uitzinnig publiek! Naast vele muzikale onderscheidingen, waaronder twee Edisons, ontvingen zij in 2000, het jaar van hun 10-jarig jubileum, een koninklijke onderscheiding.

Direct Rosenberg Trio huren? Klik hier voor boekingen van Rosenberg Trio

Rosenberg Trio boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rosenberg Trio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live gitaar show2 x 45 minutenop aanvraag3 personenJazz / InstrumentaalOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand