Daniel Dekker boeken

* Populaire Radio 2 DJ * Duur: 2 uur / als presentator in overleg * Geluid: exclusief * Bezetting 1 persoon * Genre: Allround * Gage presentator/dagvoorzitter in overleg

€1.475,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Daniël Dekker is geboren op 8 april 1960. Na zijn middelbare school gaat Daniël werken bij een bank. Maar door zijn enorme passie voor muziek verruilt hij deze baan al snel om aan zijn radio carrière bij Radio Capitol te beginnen. Daarna maakt hij de overstap naar Radio Decibel in Amsterdam. Hij werkt daar samen met Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren en dan komt de volgende overstap naar de studio’s van Hilversum.

Daniel Dekker boeken

Daniël werkt negen maanden bij Radio 10 Gold wanneer hij door Dick de Winter in 1988 naar de Tros wordt gehaald. Voor de Tros presenteerde hij op Radio 3 veel programma’s waaronder de Nationale Hitparade Top 100 en daarna volgende onder andere de Tros Top 100, Mega Top 100 en Mega Top 50. Tegenwoordig is Daniël elke werkdag op Radio 2 te horen met De Gouden Uren. De Gouden Uren is het best beluisterde muziekprogramma van de Publieke Omroep en één van de best beluisterde programma’s van Nederland en op zaterdag presenteert hij Muziekcafé op Radio 2 wat live wordt uitgezonden vanuit De Vorstin in Hilversum. Tevens bepaalt Daniël namens de Tros het beleid van Radio 2 en 3FM.

Boekingen van Daniel Dekker

Naast muziek en radio maken heeft Daniël ook een passie voor voetbal. Hij is een geboren Amsterdammer en is onlangs door de ledenraad van de Supportersvereniging van Ajax gekozen tot de nieuwe voorzitter. Daniël Dekker presenteert en draait ook al jaren op evenementen en bedrijfsfeesten.

Direct Daniel Dekker huren? Klik hier voor boekingen van Daniel Dekker

Daniel Dekker boeken

€1.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-
€1.995,-
€1.400,-