Lindo Duvall boeken

€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio DJ
 • Genre
  80's & 90's

Wil jij Lindo Duvall boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lindo Duvall. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Lindo werd in 1973 geboren in de stad van Bosche Bollen en carnaval: ’s-Hertogenbosch.

Biografie Lindo Duvall

Terwijl hij het gymnasium trachtte af te ronden kwam al snel zijn andere talent naar boven: presenteren! Op zijn 15ejaar begon Lindo aan een carrière als (radio-)presentator/disc-jockey. Zo draaide hij in zijn eerste jaren als DJ op verschillende scholen. En op meer dan 100 bruiloften, maar ook in underground house clubs. Ook op radiogebied ging het gesmeerd. Via verschillende lokale omroepen en een klein jaartje dienstplicht bij de Marechaussee werd er uiteindelijk in 1997 interesse in Lindo gewekt vanuit Hilversum. Binnen een week na zijn eerste gesprek bij Radio538 waren de contracten getekend en kon hij aan de slag. Lindo presenteerde daar o.a. het programma Greatest Hits op werkdagen tussen 10 en 12 uur. Ook was hij de vaste vervanger van Ruud de Wild tijdens zijn vakanties.

Radio- en TV-spotjes

Naast zijn radiowerk is Lindo ook vaak te horen in radio en tv spotjes. Zo was zijn stem bijvoorbeeld te horen in de spots voor de films: The Matrix, Terminator 3 en ook Spiderman. Ook presentaties buiten de radio zijn Lindo niet vreemd. In de afgelopen jaren heeft hij een zeer breed scala aan presentaties verzorgd voor bedrijven. Zo heeft hij voor Albert Heyn “de beste winkel van het jaar verkiezing” gedaan, maar bleek hij net zo gemakkelijk inzetbaar voor de Koninklijke Luchtmacht (voor de Luchtmacht is Lindo al vele jaren ingezet als presentator tijdens de Open Dagen van de Luchtmacht voor de afdeling “selectie & werving”). En zo gaat het rijtje nog wel even verder; van Twix tot aan de Nintendo Road Show, Lindo heeft het allemaal gedaan. Je zou kunnen zeggen dat hij een echte duizendpoot is omdat hij dus niet alleen radio maakt, presentaties doet, maar ook in de dance-scene inmiddels een aardige naam heeft opgebouwd.

Boekingen van Lindo Duvall

Lindo Duvall is niet alleen voor een vette house set beschikbaar, maar hij staat ook zijn mannetje in andere genres. Zo is Lindo ook een enorme fan van het 80’s & 90’s repertoire. Hij is daarom ook regelmatig te gast op Dance Classics Party’s waarbij hij dan ook de sterren van de hemel draait en iedereen op de dansvloer krijgt. Lindo Duvall is daarom een allround entertainer met meer dan 15 jaar ervaring, waarbij het publiek altijd voor hem centraal staat.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lindo Duvall kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lindo Duvall wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lindo Duvall wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lindo Duvall online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lindo Duvall kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lindo Duvall boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lindo Duvall kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lindo Duvall boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lindo Duvall

Lindo Duvall inhuren

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lindo Duvall

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio DJ2 uurexclusief geluid en techniek1 persoon80's & 90's€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-
€1.295,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand