Rick Van Velthuysen boeken

€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio DJ
 • Genre
  Classics / 90's

Wil jij Rick Van Velthuysen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rick Van Velthuysen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rick van Velthuysen heeft een lange radiogeschiedenis. Voor Radio 538 maakte hij programma als ‘MiddagRick’ en ‘Midden in de N8Rick’. Op Radio Veronica was hij jarenlang in de ochtend te horen tussen 6:00 en 9:00 uur. In 2014 wint Ricks ochtendshow de Gouden RadioRing voor beste programma.

Biografie Rick Van Velthuysen

In februari 2015 verkast Rick naar het weekend van Radio Veronica, om eind 2016 helemaal te vertrekken bij de zender. De laatste maanden is Rick actief als dj op het online radiostation Traffic Radio. Daar presenteert hij de ochtendshow. Rick van Velthuysen begint vanaf januari 2019 bij NPO Radio 2. Voor PowNed gaat hij vier dagen per week tussen 2:00 en 4:00 uur het programma ‘RickvanV’ presenteren. De omroep maakte onlangs al bekend zendtijd op Radio 2 te willen. De uren tussen twee en vier zijn nu nog bedoeld voor jong talent. Met het nachtelijke programma wil Rick de late luisteraars op Radio 2 ‘onderhouden met een breed toegankelijk programma, van humor tot onderhoudende gesprekken met uiteenlopende studiogasten, van muziek tot inbelgesprekjes met luisteraars.’

Boekingen van Rick Van Velthuysen

Omroepvoorzitter Dominique Weesie: “Rick draagt met zijn jarenlange ervaring bij diverse andere zenders een schat aan ervaring mee en heeft in het verleden al laten zien dat hij excelleert in radio maken. Zijn persoonlijkheid en stijl van radio maken passen goed bij de identiteit van onze omroep.” Rick en PowNed zijn geen onbekenden van elkaar. De dj was eerder actief voor de omroep als voice-over van het televisieprogramma ‘De Week van PowNed’. Rick van Velthuysen begint vanaf januari 2019 bij NPO Radio 2.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rick Van Velthuysen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rick Van Velthuysen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rick Van Velthuysen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rick Van Velthuysen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rick Van Velthuysen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rick Van Velthuysen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rick Van Velthuysen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rick Van Velthuysen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rick Van Velthuysen

Rick Van Velthuysen inhuren

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rick Van Velthuysen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio DJ1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClassics / 90's€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-
€1.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand