Rob Toonen boeken

€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende ex-SLAM FM DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Rob Toonen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rob Toonen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

7 jaar lang presenteerde Rob Toonen samen met zijn maatje Mental Theo “The Creepshow” op Slam!FM. Deze doldwaze radioshow is elke vrijdag en zaterdag te beluisteren van 18-20uur. Ook door zijn presentaties van Goapresski in Ahoy kreeg Rob landelijke bekendheid.

Biografie Rob Toonen

Zelfs in de Apresskiclub in Enschede draaide hij de cd’s kaal! Maar ook op grote evenementen klinken de midden, lage en hoge tonen uit die speakers. Rob is erg all-round en puur met het publiek bezig. Van dance tot feest en van hakken tot zagen. Van Mallorca tot Oosenrijk en van Kreta tot Terschelling.

Boekingen van Rob Toonen

Van GoFun.nl jongerenreizen mag Rob tijdens zijn show een reischeque weggeven van €250,-

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rob Toonen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rob Toonen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rob Toonen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rob Toonen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rob Toonen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rob Toonen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rob Toonen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rob Toonen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rob Toonen

Rob Toonen inhuren

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rob Toonen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende ex-SLAM FM DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€1395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand