Rob Van Someren boeken

Uitsluitend samen met DJ Sven te boeken!
€2.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2150,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populaire Radio 10 DJ
 • Genre
  Dance classics / Top 40

Rob van Someren werd geboren op 3 november 1963. Op jonge leeftijd kwam hij bij de bekende Amsterdamse piraat Radio Decibel terecht en dat was het begin van zijn radioloopbaan. Hij maakte daar kennis met namen die toen nog onbekend waren, maar die later ook een glansrijke radiocarrière te wachten zou staan. Wat dacht je van Jeroen van Inkel, Adam Curry en Daniël Dekker?Maar Rob wilde meer. In maart 1988 begon Radio 10, dat toen nog een Italiaanse licentie had, met gepresenteerde programma’s. Rob was daar één van de eerste DJ’s, samen met onder andere Ferry Maat, Jeroen Soer en Daniel Dekker.

Rob Van Someren boeken

Na een korte periode bij Radio 10 maakte Rob, evenals Daniël Dekker, de overstap naar de Tros. Hij kreeg programma’s op zowel Radio 1 en 2 als Radio 3. Zo was hij te horen met onder meer ‘Nachtwacht’, ‘De Havermoutshow’, ‘Hart van Twee’ en ‘Somertijd’. In september 1995 ging Veronica commercieel en kreeg Rob het dagelijkse uurtje dat Jeroen van Inkel tot dan toe op Radio 3 tussen 17.00 uur en 18.00 had gevuld uur en ‘Somertijd’ was geboren. Later werd het programma uitgebreid tot twee uur en was hij ook in het weekend te beluisteren in ‘Van Rob Los’.

Boekingen van Rob Van Someren

In 1999 besloot Rob dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij stopte met radio maken en accepteerde een baan als Vice President International Studios bij internetprovider World Online International. Toen World Online verkocht werd besloot Rob met behulp van mensen van zijn afdeling zelf een bedrijf te starten: Capcave BV. Dit bedrijf biedt hulp aan bedrijven bij het efficiënt inzetten van nieuwe media. Maar ook ‘oude media’ als radio en televisie maken gebruik van z’n diensten. Rob is dus altijd in contact gebleven met z’n ‘oude nest’.

Direct Rob Van Someren huren? Klik hier voor boekingen van Rob van Someren

Rob Van Someren boeken

€2.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rob Van Someren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio 10 DJ1 x 90 minutenexclusief geluid & techniek2 personenDance classics / Top 40€2150,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.495,-