Rob Van Someren boeken

Uitsluitend samen met DJ Sven te boeken!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populaire Radio 10 DJ
 • Genre
  Dance classics / Top 40

Wil jij Rob Van Someren boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rob Van Someren. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rob van Someren is geboren op 3 november 1963. Op jonge leeftijd kwam hij bij de bekende Amsterdamse piraat Radio Decibel terecht en dat was het begin van zijn radioloopbaan. Hij maakte daar kennis met namen die toen nog onbekend waren, maar die later ook een glansrijke radiocarrière te wachten zou staan. Wat dacht je van Jeroen van Inkel, Adam Curry en Daniël Dekker?Maar Rob wilde meer. In maart 1988 begon Radio 10, dat toen nog een Italiaanse licentie had, met gepresenteerde programma’s. Rob was daar één van de eerste DJ’s, samen met onder andere Ferry Maat, Jeroen Soer en Daniel Dekker.

Biografie Rob Van Someren

Na een korte periode bij Radio 10 maakte Rob, evenals Daniël Dekker, de overstap naar de Tros. Hij kreeg programma’s op zowel Radio 1 en 2 als Radio 3. Zo was hij te horen met onder meer ‘Nachtwacht’, ‘De Havermoutshow’, ‘Hart van Twee’ en ‘Somertijd’. In september 1995 ging Veronica commercieel en kreeg Rob het dagelijkse uurtje dat Jeroen van Inkel tot dan toe op Radio 3 tussen 17.00 uur en 18.00 had gevuld uur en ‘Somertijd’ was geboren. Later werd het programma uitgebreid tot twee uur en was hij ook in het weekend te beluisteren in ‘Van Rob Los’.

Boekingen van Rob Van Someren

In 1999 besloot Rob dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij stopte met radio maken en accepteerde een baan als Vice President International Studios bij internetprovider World Online International. Toen World Online verkocht werd besloot Rob met behulp van mensen van zijn afdeling zelf een bedrijf te starten: Capcave BV. Dit bedrijf biedt hulp aan bedrijven bij het efficiënt inzetten van nieuwe media. Maar ook ‘oude media’ als radio en televisie maken gebruik van z’n diensten. Rob is dus altijd in contact gebleven met z’n ‘oude nest’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rob Van Someren kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rob Van Someren wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rob Van Someren wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rob Van Someren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rob Van Someren kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rob Van Someren boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rob Van Someren kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rob Van Someren boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rob Van Someren

Rob Van Someren inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rob Van Someren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio 10 DJ1 x 90 minutenexclusief geluid & techniek2 personenDance classics / Top 40Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand