Brigitte Nijman boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Allround * Ook te boeken met live-band!

 

€2.295,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Brigitte Nijman heeft haar nieuwe single, ‘Altijd Laat’, gelanceerd. Het lied, met tekst en muziek van René Schuurmans en Pieter van Schooten, is op het lijf geschreven van de sympathieke zangeres.

Brigitte Nijman boeken

‘‘Altijd laat’ gaat over de gezelligheid van vrienden en familie en dat het niet uitmaakt, wie of wat je bent in het leven, bij je vrienden mag je je onbeschaamde zelf zijn, dat is zelfs een must! En dan kan het nog wel eens heel laat worden in de kroeg, restaurant of gewoon thuis met een fles wijn en een goed gesprek!’, zegt Brigitte Nijman. ‘Ik had zin in een vrolijke plaat en René Schuurmans heb ik ontmoet tijdens een optreden, hij is samen met mijn vaste team mee gaan denken en ‘Altijd Laat’ is het resultaat!’

Brigitte Nijman huren

‘Altijd Laat’ is de derde single van Brigitte Nijman. Vorig jaar bracht ze de single Cd ‘De Mooiste Dag’ uit en begin dit jaar de zeer succesvolle single ‘Verslaafd aan jou’. ‘Ik wil muziek maken dat een breed publiek aanspreekt en waar ik veel van mijzelf in kwijt kan. Muziek is een taal die iedereen spreekt en daar kun je heel veel emoties in kwijt.’

Boekingen van Brigitte Nijman

De laatste jaren was Brigitte veel te zien in rollen in musicals, zoals Sandy in ‘Grease’, Evita in ‘Evita’ en vele andere musicals. Maar ze deed ook veel muziektheaterproducties o.a. met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, de show ‘Musicals to the Max’, en naast Willeke Alberti in de theatervoorstelling ‘Goud’.

Brigitte Nijman inhuren

Ook is Brigitte Nijman te boeken voor een langer en uitgebreider optreden. Samen met Laura Vlasblom is zij ook te boeken als de Abba Tribute Back To Waterloo.

Direct Brigitte Nijman boeken? Klik hier voor boekingen van Brigitte Nijman

Video afspelen

Brigitte Nijman boeken

€2.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€2.275,-
€1.975,-