Laura Vlasblom boeken

Bekend van Frizzle Sizzle
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Laura Vlasblom boeken voor jouw feest of evenement? Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige pop-zangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten. Van rock tot ballad, solo of in een groep, als Laura zingt kan niemand om haar heen.

Laura Vlasblom boeken

Nederland maakte voor het eerst kennis met Laura Vlasblom toen zij op haar 13e deelnam aan Kinderen voor Kinderen. Echt bekend werd zij als zangeres van de groep Frizzle Sizzle die Nederland vertegenwoordigde bij het Eurovisie Songfestival in 1986.

Bekende zangeres boeken

Na een carrière in de muziek van meer dan 25 jaar is Laura nog steeds een zeer gewaardeerd en allround zangeres die op zo’n beetje alle podia van Nederland wel een keer heeft gestaan. Daarnaast is Laura een gevierd stemacteur die haar stem verleende aan diverse Disney figuren als Wendy (Peter Pan), Ariël (De Kleine Zeemeermin) en Gloria (Madagaskar).

Boekingen van Laura Vlasblom

Naast zingen vindt Laura het heel leuk om ook te presenteren c.q. te fungeren als gastvrouw van de avond. Dat deed zij inmiddels voor diverse bedrijfsevenementen in binnen en buitenland en voor speciale evenementen als “De dag van de Poëzie” en diverse modeshows.

Laura Vlasblom inhuren

Laura Vlasblom is een echte allrounder, zeer professioneel en multi inzetbaar, maar altijd met aandacht voor de mensen om haar heen. Laura beschikt ook over een breed repertoire met zowel uptempo songs als ballads. Laura verzorgt ook de muzikale omlijsting op huwelijks-en begrafenis ceremonies. Samen met Brigitte Nijman is zij ook te boeken als de Abba Tribute Back To Waterloo.

Direct Laura Vlasblom boeken ? Klik hier voor boekingen van Laura Vlasblom

Laura Vlasblom boeken

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Laura Vlasblom

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonPop / Allround€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€1.975,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand