Kris Berry boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)
€2.275,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2275,-
 • Duur
  1 x 30-45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  jazzpop /soul/latin

Wil jij Kris Berry boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kris Berry. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Lang voor haar debuutplaat voltooid was, stond Kris Berry op North Sea Jazz Festival in Rotterdam. En een jaar later, is haar debuutplaat ‘Marbles’ uitgekomen. Haar muziek laat zich karakteriseren als toegankelijke jazzpop, afgewisseld met soul, folk, latin en diverse Caribische invloeden.

Biografie Kris Berry

Nadat Kris Berry in 2012 debuteerde met het album ‘Marbles’ beleefde ze in 2013 een succesvol jaar samen met Perquisite. Hun gezamenlijke album ‘Lovestruck Puzzles’ ontving lovende recensies en de single ‘Let Go’ werd gekozen tot 3FM Megahit.

Boekingen van Kris Berry

Eind 2014 liet ze weer solo van zich horen met de single ‘Perfect Storm’ en was ze support-act voor Caro Emerald tijdens een tournee in Engeland. Dit jaar komt er meer nieuwe muziek uit!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kris Berry kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kris Berry wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kris Berry wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kris Berry online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kris Berry kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kris Berry boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kris Berry kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kris Berry boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kris Berry

Kris Berry inhuren

€2.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kris Berry

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 30-45 minutenexclusief3 personenjazzpop /soul/latin€2275,-

Vergelijkbare artiesten

€2.475,-
€2.495,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand